tentang
banner
tutor
fb
home

Sunday, November 30, 2014

Resepi Bergambar : Kek Keju Susu Kukus

Macam biasa resepi aku dapat dari group FB Resepi Ringkas. Senang save dalam hp. Paling penting bahan yang digunakan sikit & mudah dicari.




Suka keju?
Kalau suka maknanya kita geng. Aku belum cuba lagi menu ringkas ini. Macam biasa, dah cuba aku akan share dalam blog. Baru ada feel sebab air tangan sendiri. Cewaaahhh!


Ini hanya untuk simpanan akan datang & rujukan kepada yang ingin mencuba.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

6 dak comei sayang YUI:

ziezah.com said...

macam sedap kan...

Mardiah Diana said...

salam singgah sini dik Yui...wahh...sedapnya cheese dik Yui...

QUEENPINK said...

Baru2 nie..queenpink buat tiramisu :)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Yui....cam sedap kek ni,leh try gak nanti :D

Diana Rashid said...

adunan untuk loyang besar tu ye??erm..boleh cuba ni..keju la tak cukup..ada 2 keping je..nanti akak pun nak try buat la..

Azhafizah Md Nor said...

sedapnya..dah lama tak buat kek :(