tentang
banner
tutor
fb
home

Saturday, November 15, 2014

Rutin hari minggu

Hari Sabtu pergi pos barang
Hari Ahad rehatkan diri


Kadang uruskan meow-meow yang ada
Kadang pergi kenduri kahwin
Kadang balik kampung


Macam itulah rutin hari minggu aku
Hari minggu korang?

guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

8 dak comei sayang YUI:

Mila Hilas said...

layan anak, masak, lepak ngn anak hehe

Mardiah Diana said...

salam singgah sini dik Yui...sibuk ya...akak pun bln ni dan bln depan macam sibuk jer memanjang...hehe

Umi Nazrah said...

hari minggu sabtu, kerja
hari minggu ahad, cuti. sibuk kaki tangan bergerak kat rumah ngan anak2 kembar. hehehee

Ezy Loy said...

ari mggu duk umh je..
nk rehat.. hihi

Miza Idgihat said...

Kalau kat tempat belajar, hari minggu ambil masa untuk bersukan petangnya. Pagi tu jogging. Dan waktu tenagh2 tu siapkan assignment. Moga Allah redha :)

ziezah.com said...

hujung minggu keja la yui.. apaleh buat jadi nurse

anamizu said...

hai Yui. Ana ni semenjak ofis under renovation ni, dah on call setiap hari. weekend pon sama jugak. kena stanby je sbb anytime Boss trun site hehe

Azhafizah Md Nor said...

Selalunya spend 1 ari kat rumah utk weekend housekepping n rehat :)