tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, November 18, 2014

Beza label untuk bawal Aidijuma

Ada yang bertanya apa bezanya label bawal AJ ini? Aku nak terangkan bukan pandai tapi jom aku kongsikan entry rakan blogger yang ada share pasal beza label bawal AJ ini.


Lebih lanjut untuk lihat jenis label & antara corak menarik, boleh terjah ---> [entry]


Setiap minggu ada sahaja keluaran baru bawal AJ. Aku lebih suka fokus pada corak & aku perasan nanti akan ada corak kucing. Wahhh! Cantik tau. Tapi ada yang mengingatkan, jangan pakai ketika solat. Sudah tentu tidak. Hanya dibawa pakai di luar sahaja. Mana boleh bawa pakai solat untuk corak-corak sebegitukan?


Buat masa ini masih "puasa" beli bawal AJ. Tumpuan lebih bagi kumpul Dana Untuk Meow. Hajat tuan diketepikan dulu sementara bukan selamanya. Hehehehe.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

7 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

oo

Myra Jay said...

Bawal AJ tak leh pakai solat? baru tau pasal ni Yui..
Kerana coraknya ke? tapi kan dah pakai telekung?

Diana Rashid said...

cantik2 bawal AJ ni.kan??sebab tu ramai yang suka..

ziezah.com said...

suka sangat aidijuma.. mmg corak2 dia comel2... thanks yui mention blog jijah di entry ni..

:: Cik Viva :: said...

dah berkenan dah yg corak kucing tu...weekend ni jom serbu CS...heheh

eima said...

a'ah kan ... kadang tu kena perhati kan ... tkt kadang tu terlupa terbawa semayang pulak

Azhafizah Md Nor said...

Teringin juga nak beli bawal AJ ni