tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, November 10, 2014

Aaisyah Dhia Rana nama anak che ta & zain

Baby end of the year 2014 antara yang menjadi bualan ramai adalah anak che ta & zain. Wah sakan, baby pun ada end or the year. Ingat orang kahwin saja ada. Hahaha. Kemain comel sangat babynya. 


Nama yang diberi juga secomel baby yang ada. Aaisyah Dhia Rana. Sedapkan? Maksudnya pun alhamdulillah nama yang membawa makna yang baik.




Semoga Aaisyah Dhia Rana membesar menjadi anak yang solehah. InshaaALLAH.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

12 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

tomei kan

ziezah.com said...

ada nama aisyah tu buat lg menarik! secantik orangnyaa..

eima said...

nama sedap ...muka pun comel

At-Tarmizi said...

kiut =)

Diana Rashid said...

Sedap namanya..Panggil Ecah je..ekekke

PeRdU cINta said...

Comel..tak jemu mata memandang..

Nadia Johari said...

comel..geram..nak gigit je rasanya

Azhafizah Md Nor said...

Cantik namanya secantik rupanya :)

Najib Ariyan said...

pada saya tunggu badan dia kembang sikit... ni baru lahir macam kecut gitu... dan kembang dan panas sikit barulah terserlah kecomelan gabungan kedua mak bapak tu

Mia Liana said...

cute sangat dia ni...

- Mia Liana -

Mardiah Diana said...

comelnya anak che ta dan zain ni....

IntaNBerliaN said...

comel sgt2 kan... indahnya ciptaan Tuhan