tentang
banner
tutor
fb
home

Sunday, November 09, 2014

Stok baru untuk di jual di Nurul Yui Collection

Sedia maklum hari minggu lalu aku ambil stok baru untuk Nurul Yui Collection. Bisnes kecilan daku. Alhamdulillah seronok memilih stok baru sampai rambang nak ambil. Rasa nak ambil semua sahaja, hahahahaha!


Antara stok yang ada
1) Baju kurung kain pelikat
2) Baju kurung cotton 
3) Kain pasang cotton
4) Tshirt/blouse


Nak lebih cepat boleh view FB page Nurul Yui Collection sebab di sana lebih jelas gambar yang aku upload. Harga? Pastinya mampu milik dan berbaloi. Aku tak ambil untung tinggi melangit. Cukuplah sekadar lepas duit tol, minyak & kudrat aku serba sedikit.



SAIZ S - AVAILABLE


SAIZ M - AVAILABLE


SOLD

Buat masa ini baju kurung kain pelikat ambil saiz S & M


Perghh! Ini baru sikit gambar aku upload. InshaaALLAH habis cepat minggu ini ambil stok lagi. Siapa nak join beli, boleh wassup daku 019-2331810. Harga hanya RM 80 sahaja ( tak masuk pos ). Ada customer bagitahu tempat dia jual RM 130 ke atas. Bezakan dengan harga aku? Aku akan pastikan kain yang ku pilih berkualiti.


Cuci mata tengok tshirt/blouse pula. Yang ini sebenarnya untuk aku tapi sebab dah beli banyak sampai ada yang taknak pula. Hahahaha. So, apa lagi jual sahaja. RM 30 termasuk postage ok. SS tambah RM 5.


Baju satu persatu sila wassup



Tengok pula corak cotton japan yang ada. Ambil stok sikit sahaja yang ini. RM 25 ( tidak termasuk postage )


Corak satu persatu sila wassup



Dan baju pasang seterusnya. Yang ini aku bagi murah sahaja. RM 50 sepasang ( tak termasuk postage ). 



SAIZ S - AVAILABLE


SAIZ M - AVAILABLE


SAIZ M - AVAILABLE

Saiz S & M sahaja


Cukuplah banyak ini dulu aku upload untuk tatapan di blog. Lebih lanjut korang boleh terjak FB page aku atau wassup terus 019-2331810 ( 9 pagi - 5 petang )


Terima kasih sebab sudi cuci mata untuk entry ini =)


ENTRY STATIK UNTUK SEMENTARA
ENTRY BARU SCROLL BAWAH






guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

8 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

comeinya

ziezah.com said...

cantiklah yui.. nmpk yui pakai cantik.. size paling kecik s yer

Azhafizah Md Nor said...

Semua cantik2

eMMe said...

yui..akak nampak cam ade baju sequin, akak skrg tgh kumpul cardigan jenis sequin.. akak ada beli satu... ingat nak tambah koleksi, yui nye brape?

eMMe said...

okey..merah biru je ek... hurm..kalo ada yg cantik2 update dlm blog ek yui.. heee~tq Yui...

Nadia Johari said...

Banyaknya..rambang mata

ros_reeza said...

murah Yui. rm 80.. kat luar tinggi jugak harganya.

Nisa Greennnpanda said...

xmuat lak...huhuhu... L xde?