tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, November 07, 2014

16 CPUV dan paling banyak sedang berjalan

Rasanya macam dalam sejarah dah berblog bertahun-tahun, dapat banyak cpuv yang sedang running. Mata yang tengok macam tak percaya. Duk fikir, betulke mak jemah dapat ni? Blog mak jemah ni bukan fofular. Apa pun bersyukur.


Terima kasih kepada para pengiklan dan terima kasih kepada kalian yang sudi isi tabung yang ada. Aku yakin ramai blogger lain yang terima iklan yang banyak sekarang. Rezeki masing-masing. Itulah, dulu aku fikir berblog sekadar suka-suka tapi hakikatnya boleh dijadikan pendapatan sampingan.


Walau sekali cashout tak banyak mana, tapi jadilah boleh cover minyak motor sebulan. Siapa nak bagikan? Dengan zaman sekarang duit ibarat air yang laju mengalir. Mehmehmeh.


Syukur alhamdulillah.


Terima kasih Nuffnang




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

7 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

rezeki2

Diana Rashid said...

CPUV yang banyak tak berbaloi langsung dengan jumlah pelawat yang masuk..sebab jumlah pelawat beribu riban,iklan kerap keluar,tapi bayar ciput..alahai..

eima said...

tu la dik akak pun byk jg .. tak penah lagi kurang tp amount je la kurang ... iklan byk tp uv tak byk hihi

Abang Bear said...

jangan lupa sedekah sikit... nanti makin bertambah

ziezah.com said...

jijah pon banyak tp earning naik ciput je..xmacam dulu nuffnang ni

Nadia Johari said...

Alhamdulillah...

Azhafizah Md Nor said...

Mmg menjadi sejarah selama berblog ni dpt cpuv byk sekali