tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, November 28, 2014

Cashout Nuffnang kali ketiga untuk tahun 2014

Fuhhh bukan senang nak cashout. Walau sebenarnya amaun RM50 dah boleh cashout, tapi aku suka kumpul lebih dari itu. Barulah rasa seronok. Boleh gitu?


Alhamdulillah, macam yang selalu ku amalkan sebelum ini. aku suka cashout hujung bulan dan sebaiknya hari Jumaat. Kira ambil berkat untuk penghulu segala hari. Dah terbiasa.




Aku harap urusan kali ini lancar seperti sebelum. Siapa kata berblog tak boleh jana pendapatan? Ini kira sambil-sambil namanya. Sambil membebel. Huhu.


Alhamdulillah rezeki. 





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

17 dak comei sayang YUI:

AnneRaini said...

cashout hari boleh eh? ingat kena tunggu betul 30hb.

eima said...

tahniah yui

Nur Inani said...

dah cashout .. ada lah tu benda nak beli. hihi :)

sha dhira said...

tahniah sis.. shad ingat nak tgu rm500 lu baru nak cashout, hentah bilakah tiba masanya.. sayang lak nak cashout lagi, be tgh banyak running.. hehe :D

seraa rose said...

bestnya .. akak baru pernah skali merasa duit nuff..

Diana Rashid said...

kan?/akak pun kalau nak cashout tunggu sampai 200.sedap sikit bila dapat..CPUV ada lagi ke tidak,cukup 200 je cash out ..heheeh...

ziezah.com said...

tahniah yui... nuffnang dah merajuk gan jijah sjk tukar domain.huu

Nurzakiah Hanum said...

tahniah

cik belbel said...

bestnya dah cashout !!

Ezy Loy said...

byk tu earning die..
saye pnye setahun skli cash out.. huhu
tp.. syukur alhamdulillah dgn rezeki yg Allah bg..
=')

Eka Tikah said...

wah banyaknye. hehe. rezeki tu ^^

dilazfamily said...

Tahniah yui. Semoga lebih dimurahkan rezeki Allah.klik2 sini

anamizu said...

wahhhh sonoknye yui! masyukkkk hehe

Pengedar Shaklee Sri Aman said...

Tahniah sis...saya tak tahu pulak boleh buat duit dengan nuffnang ni

Nyz said...

Dah pernah merasa sekali.. InsyaAllah nak rasa lg lepas ni.. Hehehe..

lynndamya said...

Salam, alhamdulillah, haha..okaylah tu Yui boleh cash out hampir every month, sy still merangkak lagi, haha..baru2 ni dah tekan cash out..dan tgh tggu, selalunya, cek terus smpi ke rumah ke camne ye? haha first time cash out..and yup sama mcm yui, tggu lebih sikit baru seronok cash out :p haha

Azhafizah Md Nor said...

Alhamdulillah..dari membebel dapat duit kan :)