tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, November 04, 2014

Jem jenama smuckers sugar free

Ada yang bertanya daku jem jenama apa yang 0 sugar? Bukan less tapi tiada gula. So inilah jenama jem yang 0 sugar. Sesuai untuk mereka yang tak suka manis dan sedang dalam diet tertentu.




Rasanya pun sedap. Takdelah sampai tawar langsung sebab manis buah itu masih terasa. Harga satu balang anggaran kurang RM 9. Boleh di cari di pasaraya besar seperti Aeon, Mydin, Giant & Tesco. Kedai runcit pun kadangkala ada.


Maaf kepada yang bertanya kerana lambat update entry. Kekangan masa.







guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

8 dak comei sayang YUI:

AnneRaini said...

akak tak berapa suka jem..lagi suka kaya...hehe

Mila Hilas said...

yui mkn jem ni ke?

eima said...

hmmm tp aku suka kot sbb aku tak suka jem sbb manis if tawar rasa buah je ...aku mesti suka

ziezah.com said...

lom pernah nampak lagi jem cam gini

safurara said...

ooo yeeke.nt boleh lah try.,

Fifi Nadhrah said...

boleh cube ni..

Azhafizah Md Nor said...

tak pernah nampak lagi yang ini

- AZIE - said...

owhh sugar free..bagus ni, akak pun memg xsuka manis..boleh p cari nti