tentang
banner
tutor
fb
home

Sunday, November 16, 2014

Teringat kota Bandung

Bukak lappy ternampak folder "YUI". Bila kelebek ada folder Bandung. Alahai, rindu pula suasana gian shopping di sana. Walau baru sekali pergi tapi kesannya memang umphhh!


Aku ada hati nak pergi sana lagi. Konon berangan kalau kahwin nanti nak cari barang kahwin di sana. Wahhh, kelas angan-angan minah jenin kan? Takpelah, berangan dulu. Mana tahu jadi kenyataan. InshaaALLAH.




Rindunya nak pergi sana. Sesekali melayan perasaan.







guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

10 dak comei sayang YUI:

Chot said...

Jom yui..ke bandung kita.

Jie Najihah said...

semoga tercapai angan2 tu ye, akak. ^_^

#salamKenal. :)

Nurul Baidurah said...

wah...mesti best tu kan travel ke bandung..

PeRdU cINta said...

Kawan kawan akak pun suka ke bandung..seronok katanya..seronok berbelanja..hihi..

Tihara said...

seronok kan yui
akak tumpang verangan ^_^

Mek Onie said...

onie penah pegi gak,seriously rindu negara sana :(

Diana Rashid said...

Tak mustahil yui..kerja rajin2 kumpul duit semua boleh jadi..chaiyok2!!

Diana Rashid said...

Tak mustahil yui..kerja rajin2 kumpul duit semua boleh jadi..chaiyok2!!

Azhafizah Md Nor said...

Bestnya kan..fiza lagilah tak pernah sampai sini lagi..huhu

Najib Ariyan said...

kalau saya jalan2 lebih suka bab makan2 lagi dari shopping... shopping no 2 tapi kat Bandung pun banyak tempat makan yg best best...