tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, November 19, 2014

Mc dan eton junior

Harini mc. Belum pergi klinik lagi. Ada berita mendukacitakan mengenai kucing aku, Eton Junior. Dia disahkan sporo.


Sejenis penyakit yang jarang berlaku dan memerlukan kos perubatan yang tinggi.


Cara yang nampak kejam adalah PTS ( put to sleep ) atau kata mudah matikan. Adakah aku buat??


Tunggu entry lain =(


Korang boleh google info sporo untuk lebih lanjut.

guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

10 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

singgah ptg

Miza Idgihat said...

Innalillahi Wainna Ilaihi Rojiun. Allahhuakbar. Sabar ye akak sayang. Moga Allah tunjukkan jalan buat akak :')

eima said...

pilih jln yg terbaik yui ...
klu tak di rawat jd cam ne ek yui

Diana Rashid said...

buat ala apa yang terbaik yui..jangan sampai dia menderita dah la..
kalau hidup pun sakit je kita pun tak tahan.kang sama2 nangis dengan kucing ..kan.??

Diana Rashid said...

buat ala apa yang terbaik yui..jangan sampai dia menderita dah la..
kalau hidup pun sakit je kita pun tak tahan.kang sama2 nangis dengan kucing ..kan.??

ziezah.com said...

alaa... siannya eton.. xsampai hati..

IntaNBerliaN said...

penyakit apa plak tu... mcm serius je

Naziera Roslan said...

assalam...

sian plok kat kucing tu...

sabar ye...

salam perkenalan...

Azhafizah Md Nor said...

Sedihnya..apa puncanya yui

Najib Ariyan said...

ni kucing parsi ker? pernah bela kucing parsi ni dan belanja memang mahal... last last mati jugak... takleh jadi lah... lepas tu tak pernah bela kucing parsi lagi