tentang
banner
tutor
fb
home

Saturday, November 29, 2014

Resepi Bergambar : Egg Tart versi Diet

Wah kelasss nama. Apa yang pasti menu ini paling senang & ringkas untuk disediakan. Aku dah banyak kali buat. Dah variasikan macam-macam. Memamg umphhh!




Bahan semua main letak lepas itu bakar dalam 15 minit. Nak buat versi kukus pun boleh. Sebab apa aku katakan versi diet, sebab menu ini antara menu pebret aku ketika diet atkins. Mudah & cepat.


Boleh tambah cheese & mayonis. Boleh layerkan. Tambah serbuk lada atau cili. Pendek kata, ikut suka hangpa nak masak macam mana =)




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

9 dak comei sayang YUI:

Shark Kay said...

nampk sodap pulak walaupun campak2 jer.
hehe.
boelh try nie.
15 minit dh siap.

Rapunzel Cikilolo said...

comelnye.

dan nampak sedap walaupun diet.

Eka Tikah said...

kite pernah buat kak. sedappp dan senang nak buat. hehe. nak buat lagi lepas ni

Ezy Loy said...

simple aje resepi..
kne try ni..
hihi

Pengedar Shaklee Sri Aman said...

Simple je ye

Nyz said...

nampak sedap dan mudah.. boleh cuba ni.. :)

N. Sakinah D ♥ said...

saya follow di sini...sedap dan simple ni..

lynndamya said...

Salam, haaa ini nmpk cam mudah..yg best boleh buat sesuka hati lak tu nak tambah apa..menarik!! hehe :D

Azhafizah Md Nor said...

sedapnya..nak kena pan tu dululah :)