tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, March 04, 2013

Baru dapat online

Fuhhh, lega sungguh masalah elektrik dah selesai. Dari pagi tadi tak buat apa kerja sebab masalah elektrik. Nak on9 pun tak dapat sebab wifi pon termasuk sekali dalam kelompok masalah.


Sekarang dah settle, maka bermulalah sesi terjah menerjah. Sabar menanti aku ke teratak anda. Nak balas jejak secepat mungkin.





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

19 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

sabar2

AyueJean AJ said...

Bergelaplah tadi ek..

Sally Yatiey said...

Sabar ye kak ;D hee

Shakira Pathi said...

hehe tengah menyabar ni :p

ayut said...

slmt tak blackout smpi ptg..klu tak dpt cuti free tak bt keje...hihihi..

Che Rosliza Che Mat said...

Dah okey ya...

Che Rosliza Che Mat said...

blackout kejap ya...mesti boring..

are_lin@yu said...

akhirnya dpt jgk on9..hehe

Nory Zoulkefle said...

musim2 panas ni kalau blackout, memang "out" lahh...heheehe....

bermandi peluh lah jawabnya...

Nur farahiza said...

cepat2 terjah ye , hehehhe

Khairul Zamri said...

welcome back :)

Cinta Misteri said...


pelan2 kayuh.....waktu2 panas klau blackout mmg berasap laaaaa...nak2 bila tk dpt beronline kannnnn

Cik Nur™ said...

ohh...xde elektrik ke siang tadi...

Shida Radzuan said...

shida mslah kabel xde..tp coverage sabo jela..now da pkai TM lega :)

Mrs Velentine said...

Kak MV pun dh lama tak bayar hutang.kekangan masa & tugas

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

lega dh settle hehe

Mimi Azirah said...

lega kan sume dh setel

IntaNBerliaN said...

elektrik xda, mmg susah nk wat keje

azizah :) said...

fuh jijah pon lega dah 3haari tak online gara2 berukband yg tiba2 lebih had limit! grr