tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, March 15, 2013

DiGi Internet secara line atau topup lebih baik?

Fahamke tajuk aku itu? Aku masih terfikir. Sekarang gunakan DiGi internet pakej 3gb RM 68. Tapi kadang-kadang terfikir nak guna jenis topup.


Bila ditanya pada yang rekeman, katanya lebih elok guna pakej. Laju pun laju, jimat juga. Aku pun pening. 


Maka dengan kuasa teknologi yang ada sekarang, aku nak tanya mana tahu kot-kot ada kalangan korang ada pengalaman.


Kalau ada, kongsikanlah mana satu yang lebih baik. Mana satu lebih jimat & memuaskan hati.


Aku sekadar on9 buka blog & FB. Lain-lain amatlah jarang.


guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

20 dak comei sayang YUI:

izyantyPersonalTaste said...

yui jom tukar kepada tune talk lagi jimat sambil tu leh dpt side income..internet pun laju n murah guna prepaid..

http://izyanty.blogspot.com/2013/03/jana-pendapatan-dengan-tune-talk.html

najihahfara said...

kakak sy pakai line. agak jimat :)

ayut said...

klu taye ayut takde pengalaman tp fikir nk jimat jer...bek guna t.up..huhuhu...

Nurzakiah Hanum said...

line lagi bagus

Kesuma Angsana said...

x dpt nak bantu x pernah gunalah digi ni

azizah :) said...

kalau guna topup sampai tak sebulan rm68..kalau jimat better pakai topup la..

xde pengalaman gan digi lagi ni..

Cik Tia said...

maaflah. saya pun takde pengalaman. tapi teringin juga nak memakai.

huny madu said...

kalau wat call guna line mmg murah :)

Eza Boom Boom :) said...

eza rasa better pakai topup. hihi. Jimat sikit... lagipun utk blog n fb je kan :)

Cik Nur™ said...

umobile tak ok ke?
rasanya umobile rm48 3gb....
:)

diana said...

akak tak de pengalaman guna topup2 nih..sekarang paki wifi streamx je.

iyka syafika said...

iyka pkai dg superbuddyz. internet every month to4 rm30.600mb.sofar laju la..ok je..stkat iyka on fb twitter instgram n blog. tp klau nk dload n tgk utube tu iyka xpnh la pulak try sbb ade wifi kat umh.lagipun klau call superbuddyz pn free je dr jam 12mlm smpai 6ptg.msg pn free.

Tihara said...

akak pakai digi sekejap je pastu tukar balik ke celcom dgn maxis

**digi 4 u :)

Aty_Fared said...

Akak dr duly pakai celcom topup jer..walaupon selalu buat hal dan super lembab..tp pasrah gak pakai..huhu

Aishah Jahirah said...

xde pengalaman guna dg la yui....tp 3g tu ckp ke?heheh kalau akak zaman dok depan lappy dulu mmg xckp..

Nadia Johari said...

nad x tau la yui..nad x gune digi plk..dulu penh gune digi sekejp..tapi line lembap kat umh ni

Nabeel Fikree said...

RM68 3GB je? Sikit tu. Kalau Digi Prepaid, RM68 untuk 5GB. Actually tak pernah cuba lagi. Tapi pernah nampak dekat option bila dail *128# melalui phone.

Azhafizah Md Nor said...

better pakai postpaid.kalau prepaid sangatlah xjimat.Fiza pernah pakai prepaid dulu.serius duit abes topup je.dah lah slow kemain.=_=.now pakai postpaid celcom.

Shida Radzuan said...

shida xguna digi la yui..stakat ni maxis dan celcom..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

akak guna line celcom..jimat giler