tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, March 21, 2013

Siap sudah passport

Alhamdulillah dalam masa sejam settle siapkan passport. Aku buat di UTC Ipoh, Perak. Urusan yang cepat dan layanan yang mesra, ai like.




Ke mana aku nak pergi sampai berpassport bagai? Kepada yang dah tahu, diam-diam tau. Kepada yang belum tahu, nanti dah settle semua pasti ku cerita.


Sebenarnya aku nak lari dari rumah. Hahaha. Bukan okay! Sila jangan percaya. Haruslah aku nak pergi tempat yang belum aku pergi even orang lain dah berkali-kali.


Buat apa nak lari dari rumah kerana rumahlah tempat yang membahagiakan.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

29 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

nak pergi mane nie

ayut said...

nak ikutttt.....mcm best jer ^^ kena bayar brape ek bt passport yui?

AyueJean AJ said...

Nak ikuttttt!!!!!

Diari Si Froggie said...

sekarang buat pasport dah murahkan? wah.. nak pergi mana tu? jeng3.. nak ikut!!!! :P

permatabiru said...

nak pergi jln2 ekk..ehh berapa ek nak harga nak buat pasport??

Nono Brittania said...

buat passport brp ratus yer?

Datina said...

Hee.

Selamat bershopping!!!

:D

hana hadi said...

pergi mana? jgn tinggalkan kami.. :P

Cik Anita said...

Hamboi cik Yui kita..untungla!!

KY said...

tak nak bagitahu pun tak apalah...apa2 semoga yui slmt sampai ke destinasi

Cik Nur™ said...

yuo nak pergi mana ni...?
nak ikottt...!
hihihi

Bui Junaidi said...

EH,SAMALAH KITA..KAK BUI PUN BARU BUAT PASSPORT SEMALAM..KITA ENJOIIII..:)

eima said...

nk lari ?? kawen lari ngan org lombok ke ...shapit bakpe mu lambat sgt ni

Hazmin Hamudin said...

Nak ke mana ni yui. Jalan jauh nampak. Hehe

Cho Zila said...

alahai seronok nyer... nak ikut boleh... nnt akak tunggu entrynyer..

azizah :) said...

wahh yui..macam nak g jauh je.. enjoy ur holiday k..

Nory Zoulkefle said...

meh cite ngan akak, yui nak gi mana??
mana lah taw kite akan pegi tmpat yg sama..
hehehehe

diana said...

pi singapore ke??

Nur Dzafirah said...

lama tak kunjung sni, yui nak pergi mna? korea ke? nak ikut!! xdpt ikut kirim salam dkt jang keun suk. eh, xx. just say hello to him.. -.-

NoEn said...

nk g mana tu???

^^eKaTiKaH^^ said...

haa, nak lari mane tu kak? hehe :P

Mieya Atiera said...

bestnya pergi melancong ke negara orang

IntaNBerliaN said...

wah, nak g mana tu :-)

AnneRaini said...

yay nak brownies..hehehe

Shakira Pathi said...

Lari dari rumah?hehe iye la tuu :P

Tihara said...

moga dipermudahkan segala urusan yui...insha Allah

Azhafizah Md Nor said...

nak bercuti ke oversea lah tu kan..enjoy your trip.urusan skang memang mudah dan cepat kan.

nanakimie said...

wah,syoknya,yg penting ole2 jgn lupe yer,heee~

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

best la yui nk g jenjalan tuh