tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, March 13, 2013

WW 78 - Baca ke tak sebelum komen?



Kalau blog aku tak jadi warna BIRU
tapi warna PINK aku adjust




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

19 dak comei sayang YUI:

Mrs Velentine said...

tapi akak xda letak link kan...dne hi shop

Eza Boom Boom :) said...

say no to spam. hihi.

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

xbaca la tu.. hehehe

ayut said...

ayut bace,..tp fikir jap biru mne ek...means yg google account tu ker yg mne?sbb nmpk biru tu jer..nnt klu tak bt yg tu tak leh nak trace plak..ke takpe sbb mmg slalu dtg umah ayut...hihihi.. ^^

eima said...

aku baca entry je ..kat kotak komen aku tak baca pe peraturan hang dik....lalalalal

MaYa MustWany said...

myb orang tuh prasan kut

nik ros said...

diorg tak perasan kot.main komen jea..hehe
sis pun selalu baca entry.mmg jarang baca kat kotak komen..hehehe

NoEn said...

xreti nk letak link tu...

Sally Yatiey said...

Tak pernah pun letak link biruuuu tu kat mana2 kotak komen blog ;D

azizah :) said...

xreti la nak letak link biru tu..hehe spam la agaknya..

Nur Emilya said...

Macam mana boleh jadi link biru tu eh?
Haha noob :*

Datina said...

takkk.. hehe

Cik Nur™ said...

Nur pun xde letak link biru atau pink kan.. :)

نورعيم said...

xperasan la tu. tahu nk komen je.

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

komen letak link biru tu xbaca kot main komen jer yui

^^eKaTiKaH^^ said...

mungkin tak perasan kot kak. hee

ros_reeza said...

Ros tak de letak kan?..

najihahfara said...

nasib baiklah x buat huhu

Nadia Johari said...

dah bc hari2..hahaha...nad x bubuh akn