tentang
banner
tutor
fb
home

Sunday, March 10, 2013

Aiskrim goreng lagi

Aiskrim goreng yang tak jemu dimakan kalau jarang nak buat. Kalau tiap hari buat mood jemu menjelmalah. Senang sahaja nak sediakan aiskrim goreng.




Ada juga nak tahu macam mana nak buat? Okay, korang boleh rujuk { entry }. Di situ siap aku tunjuk cara bergambar dan penerangan. Moga korang faham ya. Selamat menjamu aiskrim goreng.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

22 dak comei sayang YUI:

MissGigi Besi said...

Mcm Best je yui... Byk kali tgok org makan aiskrim grg ni, tp xpernah try lg stakat ni..

zulhilmi tempoyak said...

dah try buat... tp hangus air dlm diam..=="

Sally Yatiey said...

Sedapppppnya.. Pernah try dulu ^_^ hee

shera haifa said...

rajin betul yui..;)

Tihara said...

wahh sedapnye yui lama dah tk buat ni :)

Ena's Palace said...

wahh..mesti sdap nih...

NoEn said...

dah lama nk buat tapi asyik tertangguh aje

Cik Nur™ said...

lama nur tak buat...
teringinnya...
nanti nk buatlah.. :)

iAmCekbolat said...

whoaaaa . tak penah makan laie -,-

AyueJean AJ said...

AJ kalau nak pun beli kat pasar malam je..
Hhehhehee...

kyo_9 said...

awat x pernah nampak orang jual ek?

Azhafizah Md Nor said...

nak buat cam malas je skang ni..kalau terasa nak makan tu kene buat gaklah kan..memang sedap!

nini said...

teringin sangat nak buat...tapi sampai sekarang tak terbuat2....

huny madu said...

xpenah mkn pun..

are_lin@yu said...

tiba2 teringin nk buat lg.hehe

ayut said...

yui bt berkali2x ayut ttp tak bt pon skali...cane tu? =.="

nik ros said...

mmg nak try.tapi tak berkesempatan lagi..hehe

Shakira Pathi said...

Sedapnye :D

^^eKaTiKaH^^ said...

bestnye. kite nak buat dari dulu tak buat2 lagi. hee

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

lama dh akak xbuat eskrem grg ni...nanti nk buat la qalief suka sgt..kalau beli kt luar seketol 2hengget mahal kan

fieda said...

alahai...dh lama tak buat.

Nadia Johari said...

penh buat tapi bila goreng aiskrimnyer cair..x lama pun goreng..api pun kecik