tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, March 07, 2013

Perbezaan warna Pure Marine Collagen / Rumpai Laut yang ada

INFO TAMBAHAN MENGENAI PMC



1) PMC yang atas sekali belah kiri - PMC UNGU VIOLET
- Dari spesis yang sama dengan yang lain Eucheuma Cottoni. Gred AAA. PMC jadi warna light purple kerana cara ia dikeringkan menggunakan direct cahaya matahari. Hanya 1x proses. High antioksida (untuk pretend dari serangan radikal bebas). Baik utk kesihatan & kecantikan sekaligus

2) PMC yang atas sekali belah kanan - PMC HIJAU
- PMC jenis ni adalah yang TERBAIK dari semua PMC lain. Gred AAAA. Mengandungi klorofil yg tinggi. Tapi sangat sukar untuk diperoleh.


3) PMC bawah sebelah kiri - PMC UNGU GELAP (DARK PURPLE)
- PMC Gred AAA. Tapi 2x ganda lebih baik dari Ungu Violet AAA. PMC jenis ni biasanya supplier campur sekali dgn gred AAA Ungu Violet terutama masa musim hujan kerana stok tidak mencukupi tetapi anda tidak perlu risau kerana ianya 2x ganda lebih baik.
- Untuk kecantikan & kesihatan
- Ia akan berubah warna jika disimpan dlm jangka waktu yg lama. Dari ungu gelap akan berubah menjadi coklat, coklat cerah dan akhirnya warna kuning. TP jgn risau kerana ia bukan PMC kuning gred AA. Ia satu2 nya PMC yang berubah warna bila disimpan dalam tempoh yang lama. Kualiti semakin baik bila ia bertukar warna. Dibuat dari rumpai dahan besar berwarna kemerahan (rumpai jenis buaya)


4) PMC bawah belah kanan - PMC Kuning
- PMC Gred AA. Diproses 2x menggunakan stim. Untuk kecantikan.



( tidak termasuk kos poslaju / pos daftar / pos domestik )


Bagi pembelian 1 kg, akan dapat harga yang lebih jimat. So, boleh lah tanya kawan-kawan dan share untuk beli. Untung dan jimat kos!


Ada yang berminat tak? Jika ada, boleh mesej atau lebih baik telefon yui 019-2331810 ( 9 pagi - 9 malam ) untuk pembelian. Terima kasih.


Lebih banyak info mengenai PMC { klik sini }





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

6 dak comei sayang YUI:

eima said...

ai punya yg kuning ade sepeket besar tak guna pun lagi ....

Nurzakiah Hanum said...

hi sis
singgah ptg
santai2

Cik Nur™ said...

ooo..hijau pun ade...

azizah :) said...

wah.. macam2 kaler ada yer..menarik..

Azhafizah Md Nor said...

PMC memang terbaik!

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

owh dia mcm2 kaler ada