tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, March 12, 2013

Bunga craft sebagai ganti bunga telur

Wah tajuk kemain tu. Tapi itu hakikatnya ya. Kalau semalam entry bookmark craft bajet sebagai doorgift. Kali ini ada buat juga bunga craft bajet ala-ala bunga telur cuma yang ini tak perlu letak telur. Letak sahaja tag "majlis anda" di lidi tersebut.




Gambar itu sebagai contoh. Boleh dapat harga serendah RM 0.80 untuk setiap satu. Seperti biasa, harga bergantung kepada SAIZ, MATERIAL & DESIGN. Lagi rumit lagi bertambah kos kerana 100% menggunakan jari jemari. Tiada sebarang mesin.


Kalau ada yang berminat, boleh inform aku. Terima kasih daun keladi, kalau teringin mailah order sini. Hihihihi.





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

18 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

cantik

Nory Zoulkefle said...

unik jgak ni...
lain dari yg lain....

Cik Puan Rara said...

wahhh dh tambah berkembang nmpk perniagaan.akk ni nk start balik xde masa lah.

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

creatifnya:) nak lain dr lain, boleh cuba kan

Cho Zila said...

kreatif.. boleh dirundingkan ni....

Husna Mizan said...

cantiknya.. kalaulah dapat goodies atau doorgift camni, mesti nak simpan elok2. hehe

Cik Nur™ said...

sempoi jugakkan.. :)

Nur Dzafirah said...

yui ni btoi2 kreatif :3 sgt~

[sutera kasih] said...

good luck yui for ur bussines :)

Cinta Misteri said...

creative laa nyui. CiM baru lps buat wedding adik. btw, kitorg pown buat semua sendiri, door gift, paper bag, candies buffet, deco meja makan berdamai...hehehe..

combi said...

comel laaaaa

نورعيم said...

wahhh kreatif! nnti mesti rmai bakal pengantin dt idea buat mcm ni.

IntaNBerliaN said...

kreatif betoi yui ni :)

fieda said...

ctk..

Mrs Velentine said...

cantik..kreatiflah yiu ni

azizah :) said...

menarik sangat..simple jer.. buat sendiri pon boleh.. nasib la dah kawen..hehe idea DIY jugak ni..hahaha :p

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

lain dr yg lain ni kretip la yui

Nadia Johari said...

yang mcm ni leh bg kat mmber..org2 tua mesti nk bunga telur..hehe