tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, March 08, 2013

Sibuk untuk persediaan lelong barang kemas

Harini insyaALLAH aku akan sedikit sibuk dari hari biasa kerana perlu membuat persediaan untuk kemaskini barang-barang kemas yang akan dilelong.


Lelong bukan sebarang lelong. Benda dah lama simpan tapi still tuan empunya taknak ambil, maka barulah terjadi sesi lelong. Bukan mudah atau senang sahaja nak lelong barang orang. Owner akan diinform dan mereka setuju.


Maka, jangan marah tau kalau aku lambat terjah teratak anda. Akan aku blogwalking secepat mungkin ya.


" SELAMAT HARI WANITA SEDUNIA "

guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

15 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

Assalamualaikum semua
Selamat Hari Wanita Sedunia :)

izan mama mia said...

selamat hari wanita...wah emas lama ..menarik tuu

Myra Jay said...

Nak lelong barang kemas ye Yui? Menarik tu :)


p/s: Bedak tu 50gm Yui

Nisa Greennnpanda said...

owh..leh lelong eh brg kmas diorg? hehe..

slamat ari wanita gak yui.. :3

Tihara said...

takpe yui take your time...:)

azizah :) said...

wah.. kalau dekat gan opis yui harus terjah ni..nak gak beli emas..

eima said...

peerrgghhh klu aku byk duit lama dah aku pi join sama n ... ai suka emas

Puan Ira said...

yui..org luar bole beli x???mcm menarik jew...

Sally Yatiey said...

Selamat Hari Wanita Sedunia kak ^_^

Shakira Pathi said...

lelong barang orang?kak yui keje apa? :)

^^eKaTiKaH^^ said...

lelong jangan tak lelong. hee... selamat hari wanita :)

Mieya Atiera said...

Wah.. menarik je dengar :)

Shida Radzuan said...

wahh lelong habis habisan nmpaknye cik kak ar rahnu..hehee :)

Cik Nur™ said...

selamat hari wanita jugak... :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

klu dekat mau akak g tu hehehe