tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, March 26, 2013

Pewangi Silkygirl murah dan best

Daku dah ada pewangi baru. Eleh itu pun nak bagitahu kan? Haha. Tak kisahlah teman asalkan tak kacau kebahagiaan orang. Eh!




Tengoklah packingnya. Harga pun baru RM 13.90 Botol tak besar mana sesuai masuk dalam beg. Ada 4-5 jenis kalau tak salah tapi warna pink lebih menarik perhatianku.


Disamping wangi, gugurl pink di botol itu sebenarnya yang aku suka. Rasa kiut plak. Maka bila pakai terasa kiut diri ini. Hahahaha. Perasan kan?


Saya suka pink. Anda bagaimana? Secara jujur daku jarang pakai perfume. Cukuplah sekadar lotion.


Promosi harga jimat PMC 
25/3/2013 - 31/3/2013




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

27 dak comei sayang YUI:

Lelaki Ini said...

wah, cute sgt2!

Azwa said...

ada jugak tengok perfume ni tapi tak pernah pula nk cuba baunya. heee.

eda_ej said...

comelnye perfume ni!! nak beli juge la.. hehhe..


eh dear ade GA best tau.. jom join..

http://eda83.blogspot.com/2013/03/blue-van-giveaway-ii.html

tq..

Nurzakiah Hanum said...

nak cuba la nanti

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

murah dan wangi kan... suka gak silky girl punya produk

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

comelllll

Shakira Pathi said...

Comel nye desgin botol dye ^^

eima said...

wahhh mmg murah tp ai tak suka perfume ... lotion pun tak suka melekit deodorant je aku pakai tu pun sbb takut ketiak hangit ...hahhah

AyueJean AJ said...

Serious comel..
Ada yang pegi membeli ni kang...
AJ pun pantang nampak bende comel2 ni.... =D

Cinta Misteri said...

mmg comel sgt. baunya pown not bad

ayut said...

ayut pon xsuke pkai perfume..hahahaha :p tak pernah lg jejalan nmpk btol ni...baru ni..

Fifi Nadhrah said...

fifi pon same.. lagi teruk kot. memang tak reti pakai perfume.. lotion botol besar ye.. :)

Kniedaz said...

sedap ke baunya YUi?

^^eKaTiKaH^^ said...

wah, comel la kak.. Kite pun suke pink. hihi

azizah :) said...

wangi eh dear.. jijah skrg pakai perfume dari avon jer...

Aishah Jahirah said...

akak pun jarang amat pakai perfume...kih3...pink mmg kiut yui...

IntaNBerliaN said...

alahaiii comelnya botol tu...

ANNA MARIANA said...

unik sangat botol dia..

Tihara said...

cute sangat mesti wangi ni yui :)

Cik Puan Rara said...

akk ni lg lah.nk pakai lotion pn x smpt.

fieda said...

comel plk design botol tu..

jaakechik said...

comelnya packaging dia.. rege pun murah... boleh try beli nanti ni..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

anak sedara akak kaler mcm yui tu la

نورعيم said...

kita xsuka pink! hikhik.

Cik Nur™ said...

yg penting botolnya comei.. :)

ros_reeza said...

eh, comel pulak botol dia tu.. wangi tak yg ni?.. nak cari jugaklah.. hihihi

Mrs Velentine said...

KAk MV pun pakai silky girl jer..comel botolnya