tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, March 11, 2013

Bookmark craft murah sebagai doorgift

Ada yang tercari-cari doorgift bajet? Yup, aku ada sediakan perkhidmatan tersebut. Nak lain dari lain kan. Selalu dapat cawan kecil, sudu garfu, sapu tangan, kali ini bagi bookmark pula apa salahnya. Hihihi.


- contoh bookmark bajet -


Seperti contoh di atas, antara bookmark bajet yang aku sediakan. Serendah RM 0.60 untuk setiap satu. Oh ya, harga bergantung kepada DESIGN, SIZE & MATERIAL. Maka, untuk perbincangan boleh terus PM page daku Nurul Yui Collection.


Sekurangnya sebulan sebelum majlis perlu order atau maklumkan. Bergantung juga kepada list order yang ada. So, PM terus okay =)





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

28 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

cantik sgt2

Sally Yatiey said...

Comel! ;D

AyueJean AJ said...

Comelnya Yui.....

combi said...

comei!

are_lin@yu said...

wahh comel2 tu..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Yui.Apa kabar?Br dpt singgah ke sini setelah sekian lama menyepikn diri dek blog yg problem...Comel jer bookmark tu..

Shakira Pathi said...

menarik jugak kan kalau bagi bookmark felt macam tuu :)

Shakira Pathi said...

menarik jugak kan kalau bagi bookmark felt macam tuu :)

nik ros said...

cantik nya bookmark felt ni.

Kniedaz said...

kreatifnya Yui ni...

heirizalieyana said...

jom join GA
http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/03/give-away-ga-birthday-akiff-ke-2-tahun.html

Tihara said...

comel, kemas je yui buat :)

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

comel

izan mama mia said...

idea yg budget...mmg comel kan..kalau nak party tuk anak2 pun okey nie

[sutera kasih] said...

always creative ! :)

nini said...

cantik la /........

Cik Nur™ said...

mmg cantik... :)
kiut2

azizah :) said...

memang comey! buat doorgift lain daripada yg lain :)

^^eKaTiKaH^^ said...

comel hihi ^_^

Azhafizah Md Nor said...

bagus jugak idea yui ni.moga biz yui terus maju.

Deqla manjew said...

assalamualaikum..singgah sini... comelnya book mark.. kreatip...

Myra Jay said...

Menarik jugak kan, boleh jadikan sebagai kenangan dan berguna buat tetamu. harga murah dan cantik :D

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

cute la bookmark tu yui

Mrs Velentine said...

comel..done ikea & digi

ayut said...

mmg comel ni..bebudak suke la dpt ni...nnt dia ingt gula2x..hihihi

Eca Dwinky Asha said...

comel la yui :)

Nadia Johari said...

menrik

♥ Nurul Baidurah ♥ said...

Hai...
Anda di tag utk join segmen ini..

http://anumbaidurah.blogspot.com/2013/04/segmen-1-exchange-link-sambil-menang.html