tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, March 25, 2013

Stress sebentar

Ya ALLAH, masuk kerja dapat pula pelanggan macam ini
Stress teman kejap
Tapi takpe


Walau anda sudi buat saya pening kepala
Saya sedar bahawa "customer always right!"
Ye, betul sangatttttttt


Hihihi, standardlah yui oi
Hang kerja mengadap pelanggan
Saya masih tersenyum 


Nampak tak betapa penyabarnya saya =)

guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

19 dak comei sayang YUI:

ayut said...

ayut juga tgh pening skrg ni....ajar org bru..sgt pening.. =.="

are_lin@yu said...

klu dgn service mmg gtu kan..yg jual kcik2 mcm ayu ni pn dpt gk cust yg kurang sabar..haha

Shakira Pathi said...

Sabar eyh kak yui :)

Rapunzeel Cikilolo said...

kalau senyum la baru orang kurang marah kan :)

YaNa Yassin said...

Sabar, sabar . Walaupun berta mata memandang, berat lagi bahu memikul,.. nak hilang stress ingat benda happy happy jerr.

combi said...

sabar je la..huhu

diana said...

sabo je la..heheh

J.Syazwana said...

sebab tu tak reti keje2 melibatkan customer ni. takut takley tahan. hahahaha

^^eKaTiKaH^^ said...

sabar je kak. pelanggan kekadang banyak kerenah

Rara Nasiha said...

Ni la masalah kerja dengan customer. Nak menghadap kerenah dorang. Pheww, menduga.

Eza Boom Boom :) said...

Eza pun tgh stress dgn esaimen yang byk ni.. hihi. mari kita bersabar sama2 :)

izan mama mia said...

terus bertahan dgn senyum yui

Kesuma Angsana said...

sabar byk2 yee yui

Fifi Nadhrah said...

sabar ye yui.. nak buat cemanekan.. fifi kalau jumpe org yang berkhidmat dgn pelanggan tapi tak reti senyum or muke masam mesti komplen dekat DH.. baik tak payah kerje macam tu.. da tau orang kerje ngadap pelanggan kene la heppy selalu.. tapi kalau fifi jumpe yui mesti best sebab penyabar!~

azizah :) said...

betul2 yui.. customer always right macam dalam nurse gak.. sabar jelah..huhu

IntaNBerliaN said...

biasalah kan kalau layan karenah orang

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

sabar bebanyak yer yui

Cik Nur™ said...

sabar yui...sabar.. :)

ros_reeza said...

sikap sabar tu memang penting..macam-macam ragam manusia ada kan,.