tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, March 19, 2013

Outstation 4 hari

Ku sangkakan tak jadi outstation rupanya jadi pula. Huhuhu. Takpelah atas urusan kerja perlu akur. Kata nak jadi pekerja berhemah. Hahahah.


Maka bermula hari Rabu - Sabtu ini aku akan berada di Holiday Inn Kuala Lumpur Glenmarie Shah Alam. If ada blogger yang berada area sana, rasa nak jumpa silalah contact daku ya. Calling calling dulu tau. 


Siang ada aktiviti malam rasanya takde. Hari Jumaat malam sahaja ada dinner. Lepas tu Sabtu tengahari dah boleh checkout.


Maka entry lepas ini berkemungkinan banyak autopublish ya.

guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

18 dak comei sayang YUI:

Cik Nur™ said...

bestlah dapat jalan2 sambil berkerja.. :)

Nurzakiah Hanum said...

take care

eima said...

klu dekat2 cni mmg ai pegi kat u dik .. jauh jem plak tu yang oi ....

Eza Boom Boom :) said...

orite dear, take care tauu :)

Fazi Isma said...

agar kak yui cepat2 balik =)

AyueJean AJ said...

AJ takdelah dekat sangat dari situ,...
Tapi bolehlah... =D

azizah :) said...

wahh yui apalagi.. sambil bekerja tu jalan2 la sekitar KL...hee

are_lin@yu said...

wahh beznya jln jh..hihi

Mrs Lurve said...

best yui..sekali sekala keluar dr opis..

Fifi Nadhrah said...

salam kenal dari fifi..

Sally Yatiey said...

Take care kak! ;)

Cho Zila said...

alamak kalau dekat dah ku pergi yui.. tak per mungkin rezeki kita jumpa di ipoh nanti...

Shida Radzuan said...

wahh bestnya life yui ^_^

Kesuma Angsana said...

wah seronoklah !

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tc yui :-)

ayut said...

lame yui berkursus kan :)

IntaNBerliaN said...

keje lek lok yer :-)

Azhafizah Md Nor said...

oh..outstation ke yui.alahai..fiza xfree lak ni nak jumpe yui..sok baru free tu pun ptg jap je.