tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, March 19, 2013

Selesai tebus baucer BR1M 2.0

Alhamdulillah cuti semalam dimanfaatkan sebaiknya. Mengenai BR1M 2.0 semalam selepas pergi pejabat Adun terus aku tuju ke BSN untuk tebus.


Di BSN, beza nombor 10 sahaja tapi masa menunggu 1 jam 30 minit. Ada auty siap suruh aku pergi Public Bank kerana urusan di sana lebih cepat. Urusan aku tak sampai 5 minit. Sabar menunggu. Nasib baik bantuan percuma, maka sabar ku menanti untuk dapat RM 250. Hihihi.


Petang pula tanpa disangka bertemu juga dengan blogger { ini }. Nanti dah ada gambar, inform yui ya. Nak tempek dalam blog bagi blogger lain jelous. Bolehkah macam itu? Gurau sahaja ya.


# Aku cucuk vaksin untuk Shinchan semalam di veterinar Sg Siput.

guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

27 dak comei sayang YUI:

shuhaida saad said...

tak dapat lagi baucer ni. :( uwaaaa

Nurzakiah Hanum said...

rezeki2

AyueJean AJ said...

Alhamdulillah..
AJ punya habis dah pun.. =D

azizah :) said...

syukur dah settle :)

xjeles pon.. dah jumpa ayut gan yui jugak..hahaha :p

AnneRaini said...

ni yang nak gi Ipoh ni. Nak soh yui belanje..haha

bunga_rose said...

bestnya dapat BR1M, akak tak tak merasa pun lagi

Tihara said...

alhamdulillah yui, sape takmo duit free uits..sonotnye leh buat makan2 kat KR ke SR :)

Shida Radzuan said...

wahhh mcm mana pula jumpa ayut..jelessss ^_^

Kesuma Angsana said...

wah rezeki2 ye !

diana said...

BELIKAN AKAK APA2 YE..HHAAH

fifi said...

untungnye dapat BR1M.. rezeki kan..

eima said...

amik tak gambo shinchan kena cucuk nk nengok ..kami ni tak de nk merasa duit Br1M

Nory Zoulkefle said...

akak punye duit Brim DAH HABIS...SEDIHHH...
heeee

Shakira Pathi said...

tahniah kak yui :)

Eza Boom Boom :) said...

alhamdulillah. dah sampai dah. hihi :)

are_lin@yu said...

dh blh blnja ni..hihi..aritu ayu mak yg tlg amblkan..

Hazmin Hamudin said...

lamanya menunggu. Masa ambik baucar tu takda sediakan kaunter untuk tebus ke?

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

blh belanja akak yui haha

ayut said...

hahaha...dh ada gmbr dh.. :) tlmbt sbb line tenet tak jmpe time bercuti..hihihihi ^^

Nadia Johari said...

wah...belnje..hehe

ros_reeza said...

dapt Brim ye..
oh, kebetulan berjumpa ye..

^^eKaTiKaH^^ said...

kalau kite, sempat pergi jalan2 tmpt lain dulu. hikhik :P

Cik Nur™ said...

alhamdulillah...selesai juga.. :)

nanieybarnieylurviey said...

Uishhh lmenye tunggu.. Adesss

نورعيم said...

duit punya psl sanggup tggu kan. hihi.

IntaNBerliaN said...

wah best tu.. tahniah yui :-)

Azhafizah Md Nor said...

fiza tak dapat lagi..tak sure dapat ke x..sobs sobs..gunakan dengan bijak ok..hee