tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, March 06, 2013

Tak sabar nak buat Oreo Cheese Cake

Penangan tengok resepi dalam blog, aku dah tak sabar nak sediakan sendiri Oreo Cheese Cake. Tengok cara nak sediakan nampak mudah, sebab itu berkobar-kobar rehat tadi terus beli bahan-bahan.


1) Biskut Oreo
2) Cream Cheese
3) Whipping Cream


Itulah bahan asas yang aku beli. Bahan lain sedia ada di rumah. Balik kerja hari ini terus balik SS, maka lepas maghrib InsyaALLLAH akan mulakan operasi!


Doakan mood rajin aku ada ya sebab lepas buat cake WAJIB packing order PMC. Eh eh, wajib packing PMC dulu baru buat cake. Hihihi. Moga-moga jadilah keknya nanti.







guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

21 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

:)

Nory Zoulkefle said...

nanti dah buat, poskan untuk nory ek....mesti sedappp nurul buatt...heee....

eima said...

hmm terer betui yui kan ... kagum lah aku dik oi

AnneRaini said...

dah siap boleh pas kat akak kan? huhu tp xleh mkn pun. kesian akak.

ayut said...

aritu akak ayut ada bt..tp tak jadi..hihihi..cer try yui bt..mne tahu mnjadi :))

gigiAriEma said...

nanti post resepinye yeh. nk resepi. :)

diana said...

akak pun adacita2 nak buat kek nih..heheh

Mama Adra said...

Dear...sedap tuh...mcm maner cara buat dia...ehe;-)

Tihara said...

tak sabo nak tengok kek yui nanti :)

nik ros said...

sedap tu.feveret nik tu. ramai org kata senang nak buat.nik jea yg tak pernah rasa nak buat lagi..kikiki

nanieybarnieylurviey said...

Nnti buat entri bergambar step by step boleh??? Nak jugakkkkkk

^^eKaTiKaH^^ said...

mesti menjadi punya tu. nnt kirim kat kite sikit erk kak nusha? hehe :P

sharul izam said...

nanti hntar kat tc tau

Shakira Pathi said...

mesti sedap nanti :D

Eca Dwinky Asha said...

simple je yui..eca pena wat sekali.

azizah :) said...

rajinnya yui..kalau menjadi meh tunjuk resepinya esok k..

Nadia Johari said...

dah siap pos sini..hehe

Cik Nur™ said...

nanti dah buat jgn lupa share.. :)

iAmCekbolat said...

rajin lah buat makan makan ni . yummss

Nisa Greennnpanda said...

rjin yui memasak.. ^_^

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

bahan2 pn sikit jer