tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, March 14, 2013

Maaf dariku kepada blogger sekalian

Sedih sebenarnya nak bagitahu ini. Pagi tadi dapat memo baru dari orang atasan. Mengenai penggunaan internet. Dalam banyak-banyak itu yang paling buat rasa sedih ialah tidak dibenarkan creat & post di blog.


Maksudnya aku tak boleh nak post entry. Tapi kan, rasanya aku boleh komen ke blog korang. Apa yang aku faham, aku tak dapat nak post macam biasa.


Alternatif lain? Siapkan post awal-awal dan schedule terus. Bagus kan cara aku? Hahaha. Harap korang memahami jika aku lambat terjah selepas ini.


Maklum sahaja, benda dipantau. Apa-apa boleh jadi. Antara blog dan kerja PASTI aku utamakan kerja iaitu sumber pendapatan utama aku.


Aku mohon maaf awal-awal ya. Jangan risau kerana FB boleh buka. Maka kita berjimba di sana ya. Kena biasakan diri guna tab lah nampaknya.



guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

32 dak comei sayang YUI:

Mrs Velentine said...

xpe yui...

Eza Boom Boom :) said...

ok dear, eza faham :) hihi. masih boleh contact di fb kan :)

eima said...

hmmm kami FB kena block tp blog boleh sbb digalakkan sampai ade kursus create blog ... hahaha

sampai gitus ekali ...poyo je nk create blog pun tatau ...hmmmm

Nurzakiah Hanum said...

jom jimba

AnneRaini said...

maknanya die tak kasi bukak dashboard lah ye? mmg tak best. akak pulak takleh bukak email kecuali official punye email..mencik tau.

permatabiru said...

ehh..blog pun nak pantau juga ke??

AyueJean AJ said...

Laaa... Yeke Yui??
Buat masa sekarang, Alhamdulillah sini masih lagi free access..

ayut said...

tu la benda dipantau :) takpela..still ok apa fb blh bkak.sblm ni fb ayut kat ofis pon kena block....huhuu ^^

are_lin@yu said...

xpa yui..ayu yg boleh ni sibuk dh menguasai diri..hiihi

IntaNBerliaN said...

xpa.. phm je... keje lbh pnting :)

Mrs Lurve said...

mcm tue pulak...kenapa diorg wat g2?

Sally Yatiey said...

Kerja lebih penting, kan kak Yui :) hee.

lynndamya said...

adoi sgtlah xbest :(, tempat kerja sy ni pun nasib baik diorg xkisah sgt, tp kite pandai2lah..kena siapkan kerja dulu baru lah leh bersenag lenang guna internet kan hihi :D

Cik Anita said...

Hm..lebih kurang Kes opis Nita lah ni. Jadi terus tak konsisten update blog. Tapi rasanya Yui ni boleh jer..

:)

Shakira Pathi said...

Amboi guna tab hehe :)

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

xpe kerja lg penting.. bagus jugak bt mcm tu xda la blog tak terhapdate kan

Nur Dzafirah said...

:3 Huhu... kita pon fb bkl diblock *semua medan sosial*

nini said...

tak pe.....amik masa lain tuk terjah...=D

najihahfara said...

x pe kak, buat autopublish je hehe

Cik Nur™ said...

kita sama yui...sebab tu nur tak bw dah siang2....

huhuhuhu

Cik Muda said...

yui....sowi sempat singgah je . xsempat nk balas2 komen mcm dlu..

masuk tahun baru, unit baru, kerja baru.... jadi bizy...

diana said...

tak pe la..
buat auto publish pun ok..asal update..sayang tinggal2 blog ni..kan??

adyna said...

xpe buat yg penting dulu.. biarlah org tak komen pun janji kerja kita jalan..hehehhe

psst..akak tak pindah lagi..tunggu etbg tukar bulan 4 nie ;)

Hazmin Hamudin said...

Bahaya kalau diorang dah pantau dari jauh.. huhu.. utamakan kerja...

azizah :) said...

ok lagi la tu kalau dapat komen entry org.. yui punya sendiri leh buat autopost banyak2 lagi mudah :)

Aty_Fared said...

Ye..buat schedule bnyk2 mcm akak pastu tak bkk blog sebulan..huhu..

nanieybarnieylurviey said...

Faham. Nani rasa xlme lgi ofis nani pun mcm ni..

^^eKaTiKaH^^ said...

takpe kak. utamakan kerja dahulu. hihi.. pakai tab dah sekarang erk? best tuu ^__^

Nadia Johari said...

xpe..smela mcm nad..punyer sush nak on9..

Azhafizah Md Nor said...

xpe..kat rumah leh sakan berblogging yui. ^_^ jgn sedih2 k.

Shida Radzuan said...

xpe yui biasalah..shida lg kt ofis lgsg xleh men tenet..huhuu

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

akak faham yui..keje lbh ptg