tentang
banner
tutor
fb
home

Sunday, March 03, 2013

Mainan free dari Nutrigen

Orang belanja Nutrigen, maka ku pilih yang ada free gift! Tak kisahlah itu mainanke apa ke, janji aku suka. Kebudakan? Eh, memang aku budak lagi. Hahaha.




Seronok plak main kapal terbang ini. Kita tarik dan kapal terus berjalan. Bukankah patut terbang? =)


Terima kasih Nutrigen sebab bagi free mainan dan terima kasih sangat-sangat pada si dia yang sudi belanja. 




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

14 dak comei sayang YUI:

azizah :) said...

hehehe hari2 jijah beli nutrigen tak dapat pon.. hahaha tetiba nak jadi budak2 gak..hahaha

Eza Boom Boom :) said...

Hihi, ada jgak kenangan dari nutrigen :)

Nur Zulaikha said...

teringat plak mase kecik2..suke sgt bile beli ape2 dpt mainan..hehehe

NoEn said...

hehe..kalau anak sy tgk ni mesti nak juga

Shakira Pathi said...

teringat zaman kanak2 :p

Tihara said...

ni kalau anak buah akk suka sgt diorang..berebut2 sbb ramai 8 org :)

Cik Nur™ said...

heeee..comel..!

^^eKaTiKaH^^ said...

time kecik dulu, beli nutrigen semata-mata nak mainan mcm tu.. hehe :P

ayut said...

alaaa...klu bli nutrigen spe nk minum kang...hihihi

Che Rosliza Che Mat said...

hihihi comel...kalau anak akak pasti suka..

Nadia Johari said...

dah lama x main bnde kcik2 ni

Shida Radzuan said...

alahai comelnya hijau2 lg hehee.

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

comel jer mainan tu

IntaNBerliaN said...

akak pun kalau beli pe2, mesti plih yg ada free gift dulu... sbb seronok dpt adiah menan.. hahahha