tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, March 14, 2013

Facebook berwajah baru lagi

Terkejut juga kak jemah bila on9 FB tengok dah jadi lain macamlah tak biasa FB suka tukar-tukarkan? Aku tak pasti FB korang jadi lain atau tak.




Ada yang kata FB mereka ok. Mungkin insan terpilih jadi macam ini. Pergh ayat! Nak bagi aku tenteram lah tu dengan mukabuku baru ini. Hahaha.


Walau macam itu, dah macam blog tapi aku tak kisahlah. Benda FREE adatlah nak berubah sesuka hati. Janji aku still boleh guna. Itu yang penting. Betulkan?







guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

31 dak comei sayang YUI:

permatabiru said...

apa yg lainnya??

AyueJean AJ said...

Apa yang lainnya Yui?

Mrs Lurve said...

td pg buka xde pun mcm nie lagi..

nanieybarnieylurviey said...

FB NANI BELUM JDI GINI LAGI.. BETUL TU BENDA FREE MEMANG LA SENTIASA BERUBAH.. NK UPGRADE.. JANJI LEH GUNA.. :)

beta kupu said...

aah la, bwajah baru....'kami ni insan yg xterpilih dok diam2 je lah* haha

eima said...

hmm 2-3 hari lepas aku tgk kat berita awani 501 yg mmg face tgh buat penambah baikan ... antara nye adalah paparan gambar lebih jelas, setiap gambar atau post akan diletakkan location
hmmm ape lagi ek ... lupa sudah sbb aku ni tak suka GB sekadar baca2 blah

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

still maintain yg lama

Puan Ira said...

ira punya still biasa jew...

^^eKaTiKaH^^ said...

kite still mcm dulu punya kak. a'ah, janji free.. hehe

NoEn said...

xperasan lak...masih yg lama kot

Tihara said...

hehe..lucu la yui ni, maybe insan terpilih jugak kut..akk tak pasan sbb tak bukak wall seniri..satgi nak pi check :)

AnneRaini said...

tak persanpun..akak lg tak bukak page sendiri.. hahaha

KY said...

akk belum buka fb, nantilah nak tengok akk terpilih tak hehee

ros_reeza said...

eh tadi buka fb, tak perasan pulak..

Nurzakiah Hanum said...

nanti try

Eza Boom Boom :) said...

fb eza masih normal lagi . hihi. :)

nik ros said...

fb nik normal lagi masa bukak tadi.
yea la.benda free.so suka hati diorg la nak ubh kan..hehe
lama2 biasa la nnt tu

Nory Zoulkefle said...

ade perubahan ek??
tgk macam biasa je...
heee

ayut said...

btul..jnji msih blh guna....nk adapt tu jela take time ^^

Hazmin Hamudin said...

Berwajah semakin hensem ke semakin hodoh? Hehe

IntaNBerliaN said...

sian kt diri sendiri sbb akak xtau apa yg lainnya... huhu

izyantyPersonalTaste said...

apa yg lain ek...sebelum nie macam mana pun tak perasan sangat he3..rasanya dah lama camtu..just bahagian kanan je baru ada iklan kot..

Shakira Pathi said...

biasa la tuu kan :)

nini said...

NINI belum lagi...hehe...tak pe alah bisa tegal biasa...=D

najihahfara said...

x terjadi lah pulak kat fb sy

Cik Nur™ said...

akan jadi lain lagi sebenarnya...
lagi nampak kemas dan menarik..
tggu.. :)

azizah :) said...

emm dah lama dah fb jijah jadi camni.. bila tgk hubby punya still lama.. jijah punya berubah macam yui..

Nadia Johari said...

sbor jela..fcebook akn berubh dr semasa ke semasa tanpa kita sedr..trime dgn redha..hehee

Azhafizah Md Nor said...

jrg pulak nak tengok features fb ni..gune je selagi tak menyusahkan.hihi

Shida Radzuan said...

mgkin shida xkene lg hehee..tgu dan lihat,..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

xjd lg mcm tuh