tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, March 29, 2012

10 sebab kenapa tiada/kurang komen di entry

Sebelum ini aku ada buat entry PENDAPAT : Kenapa tiada/kurang komen di entry? . Kali ini nak wat point pendek aje. Ini bagi pendapat aku la okay. Pendapat korang mungkin berbeza. So, meh baca kalau sudi.




1) Blog yang penuh dengan widget

2) Ada word verification yang pelik-pelik hurufnya

3) Lagu yang tidak boleh stop/play

4) Tulisan yang pelik-pelik atau bengkang bengkok

5) Lebih gemar jadi silent reader

6) Diri sendiri tak rajin blogwalking

7) Kekurangan masa atau terhad

8) Entry yang sama diulang balik banyak kali, adjust date & time

9) Entry copy paste blogger lain tanpa diberitahu sumber sebenar

10) Limit berukband dah OUT. Muahaha!!




Itu ajelah 10 sebab "mengarut" dari aku. Ada yang nak tambah, sila bagitahu orait. Thanx pada yang membaca.Haritu buat entry nape aku xnak join contest, harini bab ini plak. Gasak la kau yui t!! Entry ko pon tak banyak komen lagi mau kecoh. Hihihihi.


nota kecik yui
Tak sabar balik t p Aeon Station 18.
Skang pon dah sesak.
Motif utama nak masuk Daiso 
yang menjadi sebutan ramai





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

55 dak comei sayang YUI:

CikPuan Azizah said...

jijah no 7 dan 10.. muahaha ^^ serius takde masa nak terjah blog org lain.. yg ada dlm bloglist je paling keutamaan.. jejak2 tapi lambat sebab line slowwwwwww..

ecadwinkyasha said...

kdg2 lebih gemar jadi silent reader..hahaha...


daiso daiso..semua barangan jepun.kawii :D

nur anis said...

betul-betul...kalau nak taip word vertification tu memang malas sangat..

Masz Sidek said...

setuju dgn yui...

❤ cik ieYra ❤ said...

sokong dengan pendapat tu .
huhuhu

eintan nurfuzie said...

kebzan melnda x dpt bw org

Anum said...

setuju gak

cIk JanNah said...

setuju. selalu jannah kat no 8 tuh. ekeke

Cik Wani said...

setuju2 :)

Saya Disini said...

betul3..klu rjin ke blog org..org akan ke blog kita balik..so rajin2 lah berjalan ye

[sutera kasih] said...

5, 6, 7 huhuhu
sedihnya busy sgt keja..baru ada masa nk BW :)

dear yayah said...

kdg2 x sempat nk blogwalking.. tp singgah gak

anitadiana said...

betul juga tu..kekadang tu bezy..jangan marah ya...word verification malas juga buang kan lah senang nak komen...

.........cP~ said...

salam. Wahaha. Kalau saya malas memang tak ada ramai orang komen la. Datang pun tak. Hahaha.. Nak buat macam mana, kadang banyak je halangan.

Sue_Echan said...

btol2..sgt stuju.. ade kbenaran punce2 tu :)

fieda said...

no 10 adalah paling tepat utk kak fieda..

Teenager Housemaid said...

saya selalu jadi no 55 kehkehkeh..:p

Tihara said...

no 10 tu kadang2 menyebok gak time org nk bw..dah tu leh tulis satu perkataan je..jadi la kan dari tak datang lansung..tak pun letak smiley je..hoho :)

Azee Hana said...

komen dekat entry yui sentiasa bnayk kan..=)

hatiku berwarna warni said...

no 10! cepat tul abis nye..hehe

Zaza Fakharuldin said...

omg , i am so aggreeeee with this all.. saye dah lama x block walking. hehe

faiz fakhirin said...

no.10 tu diterima akal...

msredcheesecake said...

yui, ada skype tak? nak tanya sal kecin tu...

C'Jai said...

C'jai kekurangan masa untuk nk bw... Hehe...

MaYa MustWany said...

aah klu widget yang sampai tutup entry mmg rasa hot je..

word verification lak rasa nak ngis taw bila mas nk mgomen :(

Cik Purple Pinkypuff said...

hahahahahaha.. terbaek la kak yui.. cp kategori yg malas blogwalking leteww.. hahaha.. :P

ShahzCudin said...

ade btol nye tu..x mengarut..sy sokong

are_lin@yu said...

ayu sokong jgk..tmbh2 klu kna verify tu..aduss spoil btl..huhu

NOOR FATIN said...

bila malas nak blogwalking dan singgah blog org, kita jgn marah kalau org malas nak blogwalking dan singgah blog kita. ekekek

eMMe said...

blog akak kurang komen?
nape?
sebab entry akak tak best kot..
ehehehe....takpela... senang nak jaga kan, hehehee~

Azhafizah[フィザ] said...

nak tambah sikit,kdg2 xde komen sebab orang tu tak tahu nak komen ape..hehehe

Asnisha Binti Samsudin said...

saya kekurangan komen . HAHAHA . mari2 datang blog anys . muahaha .

Eza Boom Boom said...

Eza setuju aje ngan pendapat yui ni. muehmuehmueh. banyak benda nak belajar ngan yui :)

syafiqakarim said...

paling tak best bila internet masalahhhhhh..

Cik Rose Cute said...

Sokong jugak gan Yui tulis tue...Paling akak tak suka terjah blog diaorang yang ada no 2 hihihi Memang tak suka giler...

Noraim said...

setuju sgt dgn point yg 1 sampai 4 tu. buat ssh pembaca je. huhu.

CintaKhadijah said...

satu lagi sebab tak mengomen kat blog org len. keh keh keh. :p

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

ini adalah komen terima kasih kerna sharing ur luvly month of birth di ww is
..................................................
http://sanisahsabu.blogspot.com/2012/03/10wordless-wednesday.html
..................................................
moga singgah lagi. (komen copy paste sementara waktu, will come soon tau (^____^))

suzie rahman said...

nice yui.respon tu adakala pnting dakala nya tidak bila kita just nk share sumthing. tp suzie bngang gile bilenk komen tp ada word verification.

steffany daph said...

waa.. btol tu. sya punya no. 7. hehe, kdg2 takda time nak update. tpi ada gak some blogs yg xnak komen sbab tak faham cta dia. :(

Mishter Izwän said...

jangan buat drama panjang2 dalam blog. buat filem tak pe . hehehe

IntaNBerliaN said...

no 10 tu akak kot...hahahha

cik ika said...

reasons yg ke 10 uh kena highlight sikit bg terang..heheheh

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

Akak..slalu no dua laa.. Malas btol nk komen..huhu

Bulan Syurga Firdausi said...

sengeh bace sebab ke 10 :P heeeee

nanakimie said...

nana awal2 lg da mute kn volume,hee...xske dgr lgu2 yg bkumandang tu:)

::CIK LYNN:: said...

cik lynn ska jd silent reader...=p kdg2 xtau nk komen apa sbnarnya...skrg ni dh bz mmg agk ke laut nk BW...huhu...line pn x ok sgt...

cik najihah said...

selalu no 2 dan last sekali hihi...skang bz sikit nk bw blog org komen..
huhu

aTy _faRed~ said...

eerrr..blog akak pon tak banyak komen kekadang..depend on n3 yang akak buat..kalau merepek meraban memang nan hado lar jawapnyer..huhu-akak redho dik..[sob sob]

Aishah Jahirah said...

no 7 tu mmg selalu sgt jadi....blog terabai je slalu...silent reader tu kdg2....

shida'R said...

shida...mmg xde msa..nk BW huhu keje byk wehhh...huhu

Juliet_iRa~" said...

haha..

ira sll kekurangan ms..

tp sbb jrg update, org komen blk bla ira ada ms bw..:)

ada jusco br kan?hee..slmt bershopping!

smilenajah93 said...

alah , entry kak yui sangat byk komenkot ~ sebab akk rajin .. hehe ~ tengoklah ye , nnti saya byk mase saya rajin2kn diri BW .. busy sangat skunk ni kak .. hehe ~ tapi blog akk x penah lupe siggah :)

aimie amalina said...

byk gile komeng entri ni
hahahahaha


pemesss la kawan sy ni :))

anismelon said...

dah lame xhupdate pon ye jugak..wee..:p