tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, March 22, 2012

MERAH lagi ni!

Aku tak tahulah kenapa aku asyik dok pilih kaler MERAH. Dimulakan dengan rembat 2 beg merah ketika shopping di nilai. Pastu dok beli baju wakaka kaler merah. Awal-awal dulu kain pasang polkadot kaler merah. Now?? Okay tengok pic jela.


- comel tak watermark itu ^__^ -


Hmm,musykil gak ni. Aku beli selipar kat atas ni time ekspo kat SS aritu aku dapat cabutan bertuah periuk nasi karen tau, syukur!  Time ni main amik aje coz ini jenis slim. RM 15 je pon. Selesa! Aku dok pakai selipar camni aje p keje. Senangkan???


Merah, merah, merah, kenapa dengan kau yui? Padahal sebelum ni pink, pink, pink! Pedulikan.  Mood aku skang ni tengah "merah". So,jangan buat aku marah! Muahahaha. Ntah apa-apa aje kan?? Lalala. Ada aku kisah? =p


Aku tak marah coz mas telah wat aku senyum pagi-pagi dengan entry promotenya. Tak sangka blog picisan seperti aku terpilih, hargai sangat-sangat! Thanx dear. Meh singgah blognya untuk tengok hasil review yang sungguh buat aku senyum kambing ^__^





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

44 dak comei sayang YUI:

are_lin@yu said...

Merah itu menawan..lambang keberanian..saya suka..hehe

Masz Sidek said...

merah itu menawan....
sy pun suka warna merah... hehehe ;)

Anum said...

pink bertukar ke merah

ikafantasi said...

merah hitam cantik tau..menggoda gitu

nur anis said...

favourite colour saya pun asyik berubah..bila dah gila dengan warna tu, asyik nak warna tu je..nanti bila dah bosan, tukar warna lain pulak..huhu

NOOR FATIN said...

lawa apa warna merah, nampak garangg :P

CikPuan Azizah said...

merah nampak berani dan agresif..memang ok sgt la..takkan selipar nak pink kot..hehee

dah baca dah entry mas :))

hakamah hamyadi said...

kita pun suka merah....nmpak berani dan garang..meowwwwwwww

Rapunzel Cikilolo said...

yuuuui! aku pun dah obses warna merah, maroon dan semua warna garang2 skang ni :)

charmyiex said...

jiwa anda tengah girang..

charmyiex said...

jiwa anda tengah girang..

L said...

adik manis yg merah kemerahan.. hihi

jom tmbah ilmu.=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/03/turunnya-nabi-isa.html

LINDAHERY said...

feveret color akak ni...hiihii untung la ada org review blog awak :)

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

merah itu sangat menawan :)

Saya Disini said...

wah..suka merah ea..org kata klu suke warna merah ni..org tu agak2 garang sikit..awak garang ke..hehe

Eera Shera said...

comel ape kaler merah..lg2 hitam merah :)

Ibu Amani said...

merah tandanya berani :)

nur anis said...

sini ada cara download drama korea and jepun..:)

http://sayanuranis.blogspot.com/2012/03/cara-download-cerita-korea-jepun-dan.html

zareliqa afiqa said...

Hehehe~ kalau iqa asyik terpilih pink jek.huuu =.='

♥ NuR 'aQiLaH ♥ said...

pink 1 boleh?

fieda said...

wah...ada eton la dlm watermark tu..glamer eton..

ShahzCudin said...

xpe r..sekali skala tukar selera warna lain pon ape salahnya..nt x la bosan sgt..

LynDa Sweet PinKy said...

Klu CikLynPinky tak pernah nak berubah pula asyik pink,pink,pink...hehehe...sesekali berubah cita rasa tak ada salahnya warna merah pun cantek juga..Terang aja mata dok pandang Yui nti..hehehe..:)

Azhafizah[フィザ] said...

kadang kadang bila dah suka satu warna tu mesti nak beli sama warna kan..ok ape g office pakai slipar.kalau tak formal bolehlah kan..asal selesa..btw tahniah blog yui di promote ^__^

CekbOlat-bOlat said...

pebret kaler ! awwww

Azee Hana said...

wah,,,suke merah...bagus2...kaler berani tuh..

Tihara said...

hooh, pakai selipar lagi comfortable kan..cute siper ni :)

O CIKTEDDY said...

merah itu klasik!kui3

Mish Apple said...

merah seksii .

dela said...

sekali sekala tukar citarasa mmg naik serinya kan... :)

smilenajah93 said...

merah pun smart ape kak :)

suzie rahman said...

salam dear yui..nice entry. dr pink suke merah? hahha faktor umur tu dear. jgn mrh.hohoho..:) best direview kn kn.

suzie rahman said...

salam dear yui..nice entry. dr pink suke merah? hahha faktor umur tu dear. jgn mrh.hohoho..:) best direview kn kn.

Gadis mutiara_Solehah said...

merah means berani lah akak.. Cantik selipar nak pinjam=p

shida'R said...

merah itu anggun cik yui hehee ^_^

msredcheesecake said...

Msred memang cinta merah dari dulu... Baju banyak merah....hheee

Red is hot....

Nida said...

Warna merah memang cantik... lebih2 lagi kalau dikenakan dengan warna hitam..

aTy _faRed~ said...

lepas beranak dah plan nak beli sehelai baju merah..wedges merah n hand bag merah..!!! yaeeyy..tak sabar nak shopping...!!;p

cIk JanNah said...

auwmmm merah tu sexy tau! menggoda gitu :P

::CIK LYNN:: said...

cantik slipar simple yui tu...=)

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

merah itu semangat... yeah! (^___^)

IntaNBerliaN said...

dulu akak xsk merah tp lama2 jd suke..hihii

J.Syazwana said...

setakat ni tade lagi barang kaler merah. hehehe

MaYa MustWany said...

dulu masa kecik smpai skolah minat sgt biru..then now purple & black.hihii..faktor kematangan kut?

baju wakaka pun merah gak kn..

ehh malu la de mention tuh.hihihi