tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, March 21, 2012

Hadiah watermark dan Incik Nuff

CERITA [1]


Semalam, tiba-tiba dapat satu komen dari Puan Ika, bagitahu nak emel coz nak bagi hadiah. Wowww! Teruja ai okay. Sapelah diri ini untuk diberi dan menerima hadiah. Bila check emel, tengok-tengok ika kasi watermark pada aku. Siyes!! Hargai sangat-sangat!!


Katanya dia tengok gambar kucing + dia tau aku peminta peminat tegar a.k.a penyayang pada kucing. Wah, so sweet kucing itu okies. Eton akan jelez kalau tau ni! Muahaha. Thanx sangat-sangat dear coz sudi bagi. Pasti ku guna terutama pabila untuk gambar khas kucing-kucing kesayanganku.


 - hadiah watermark dari ika -


- hadiah watermark dari CP -


Agak-agak nak tempah,tryla tanya ea. Mana tau,kot-kot diterima walaupun katanya suka-suka tapi ku rasakan ini sebagai salah satu kreativiti kan. Boleh gak wat pendapatan sampingan. Eceh! Jauh benor ko pikir ni yui! Entry dari Ika [ ini ]


CERITA [2]

BE ke - 4 [2012] iaitu Wuuhuuonline , terima kasih Incik Nuff kerana sudi bagi kaum kerabat anda singgah menginap di sini.  Wuuhuuonline adalah e-publication portal. Jemputlah jenguk kalau rajin ea.Hikhik. Alhamdulillah, rezeki dari ALLAH.


BE ke - 3 & ke - 2 still berlegar-legar. Terima kasih. Psssss. Aku dah add button Google + walau aku tak pandai guna. Hikhik. Addla kalau sudi ea ^__^ Tutorial button Google + boleh rujuk sini.








guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

28 dak comei sayang YUI:

*SiRibenMerah said...

incik nuff da bg hasil lumayan.. aummm~

ikafantasi said...

alahai..malu nye..ika main2 je wat tu..anyway tq dear

IntaNBerliaN said...

bagus ni.. btambh2 masyuklah pasni :-)

Masz Sidek said...

cantik... dua2 watermark tu cantik...

wan niahix said...

wah... best nye... hehe...

cane nk buat yang google+ button tu?

hehe... ^_^

are_lin@yu said...

wahh beznya..thniah yea...ayu xarif sgt psl nuffnang ni..huhu..;-)

CikPuan Azizah said...

masyuuuk la yui pasni..hehe jijah trafik banyak pon tak dpt lagi BE. geram sunggh nuffnang ni..huhuhu len kali xmo update entry lagi. hahaha

[sutera kasih] said...

bestnya dpt hadiah watermark..comel plak tu :)

cIk JanNah said...

memang rezeki kamu dgn en BE nie. sis dah sebulan tak dapat2 bayang lagi nie. grrrr

Tihara said...

Alhamdulillah,rezki dapat be...wm tu cute sgt,bertuah :)

Cikgu Ma said...

tak penah dpt hadiah apa...hehe

Juliet_iRa~" said...

untungla yui..hee

tahniahhhh..ngee

bestnyaa dapat watermark cantik!

Eza Boom Boom said...

comel laaa watermark tuu.. hihik..

Juliet_iRa~" said...

yui..hee..

tau aje apa y tulis kat cupcake tu ea..haha..syyyyyyy ;p...

ngeeee..

tahniah yuiii bestnya byk BE!ngeee..jeleshhh..;p

nanakimie said...

bole la guna watermark tu nnt..hee..comel je,miaw gitu ^-^

Amirah Adnan said...

masyukkkkkkkkkkkk.. hehe

aimie amalina said...

gagagaa
ni yg jeless
jelesss ni
murh rezeki
hehehe :D

♥e'in♥ said...

untung laa die dpt hadiah..

dela said...

cantik watermark!

::CIK LYNN:: said...

mggodanya kucing tu..hehe

shida'R said...

tahniah yui...rezeki blog hehe ^_^

Anonymous said...

Nita encik Nuff dah tak nak singgah dah, sebab tak update blog..hee

MaYa MustWany said...

cantik yang baru ni tapi mas suka yg lama..ada ala2 code bar gitu.hihihi

wahh tahniah..

NOOR FATIN said...

tahniah2!! hehehe

NOOR FATIN said...

tahniah2!! hehehe

Azhafizah[フィザ] said...

best dapat watermark yang cantik tu.comel lagi ade kucing tu.

tahniah dapat BE lagi.

Lindaannur said...

tu tandanya awak suka kaler merah...
merah itu garang... ^_^
Btw salam perkenalan...
Nama kita lindaannur

J.Syazwana said...

wah murah rezeki yui.
hehehe :)