tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, March 07, 2012

Inikah contoh SPAM??



Sila tekan gambar untuk penglihatan yang lebih terang. Komen ini ak peroleh beberapa hari lepas. Menjadi syakwasangka gak komen camni. Ak sebenarnya keliru gak bab SPAM ini. Al-maklum aje cetek ilmu IT ni.


1) Komen ini untuk entry terbaru
2) Bahasa yang digunakan cam orang Indonesia 
3) Ayat panjang tapi ak tak paham ^__^
4) Keputusan muktamad? DELETE saja


Kome mesti pernah dapat komen camni kan?? Selalu ak dapat bahasa omputih tapi kali ini bahasa special. Hihihi. Tapi dont worry, kepada kawan-kawan blogger yang ak kenal, even komen kome masuk kotak spam, ak approve. Jangan risau tau.


Ada anon bek,ada anon loyer buruk!





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

28 dak comei sayang YUI:

nur anis said...

haha..ini special dari indon ni..saya pun selalu dapat bahasa omputih je..memang delete la kalau komen memang mengarut macam tu..huhu

natasyapink said...

huhu, ta pernah dapat komen mcm tu~

Azhafizah[フィザ] said...

kalau yang masuk spam..ayat pelik pelik memang spam lah kan.lagi satu kalau yg bgi direct link tu spam juga ^^

Cik Azizah said...

eeee mengarot..nasib tak kena lagi..yg masuk link biru je selalu

Pwincess sarah said...

toink..toink..hehe...
ermm..ari tu sarah ada gak dpt tpi bhsa omputeh,..sarah terus delete...

hamzah ian said...

makin lama makin byk spam.. huhu

saffiya_aleesya @ echa said...

pernah gak dapat..eemm merapu je lebih baik delete,jer abis citer!!!

Aizat Shafiq said...

Biase la tuuuu...selalunye diorang just tinggalkan komen..bukanye tgk pun blog kiteee..
DELETE jeeee..

;)

❖ FS ❖ said...

Biasa jugak terjadi :)

Cik Muda said...

kalo approve spam tu akan jadik ape?

Rapunzel Cikilolo said...

yui. aku bace terus pilih button delete. sedor2 gambo... hahaha

IntaNBerliaN said...

akak biasa dpt yg omputih.. :-)

Azee Hana said...

x pernah pulak dapat camni..sebab still baru lagi kot dalam dunia blog.hee

Tihara said...

akak ada kena dalam bahasa pelik, mcm jewish je..nauzubillah..mujo ada spam filter..tp kekadang ada komen blogger yg kita kenal masuk spam tk tau nape ??

cik najihah said...

selalu dapat

cIk JanNah said...

owh jannah selalu jer dapat comment spam nie. selalu benda yang merepek. memang delete jer lah! haha

Eza Boom Boom said...

kalau Eza, kalau Eza tak faham comment orang tu, Eza tak approve.. Hee.. In case tu masuk spam la.. :)

MaYa MustWany said...

sllu omputeh je..delete je..klu de was2..hihihi

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

tu anon mencelah boleh delete forever je... hehe

Miss Nadya said...

yup syg..tapi selagi link biru tak panjang berjela macam umah mak cik kiah..xde hal..approve jerp..:)

.........cP~ said...

Salam.

blogtak glamor takkan ada spam kot. tapi, ada blogger yang komen dia masuk spam. tak tau kenapa. Tapi, saya approve la.

fieda said...

kalau pelik2 dan tak paham kak fieda pun terus delete..

Amirah Adnan said...

hahaha.. mat indon mane la tu..

Noraim said...

sy ade terima byk sgt. dan kata2 tu berbau lucah. xtau la org gila mane.

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

moon kalo dpt komen yg xde kaitan lgsung ngan entry..yg ntah pape.. xphm.. delete je.. buat semak.. hehe

aTy _faRed~ said...

2 minggu ni akak selalu sangat dapat comment kat spam..memang ngarut2 semuanyer..akak deleted jer terus..

Aishah Jahirah said...

akak selalu dpt omputih je jugak...spam ni mmg buat semak je...

::CIK LYNN:: said...

langsung xpaham apa yg dia tulis...=p