tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, March 15, 2012

TIPS : Nak dapatkan BE dari Nuffnang

Agak lama tak beri tips kan. So kali ini, memandangkan haritu ada sis lynda tanya tips nak dapatkan BE dari Nuffnang. So,kat sini aku kongsikan tips dapatkan BE versi dari pelbagai blogger. Cara sama mungkin olahan entry adalah berbeza. aku tak pandai nak olah pasal Nuffnang ^__^




1) Tips nak dapatkan BE versi  Sis Mia

2) Tips nak dapatkan BE versi  Nadia

3) Tips nak dapatkan BE versi Putri

4) Tips nak dapatkan BE versi Cik Tom

5) Tips nak dapatkan BE versi Apit 


Dah sampai 5 versi aku bagi contoh. Terpulang versi mana satu yang korang nak baca okay. Alhamdulillah, lebih setahun berblog baru aku dapat BE pertama. Banyak bersabar sungguh sampai pernah aku curang. =p


Masih terngiang-ngiang di kepala aku hal pagi tadi, hampir-hampir kemalangan!! Ya ALLAH, moga dijauhkan. Aminnnn. Korang hati-hati juga ya.





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

30 dak comei sayang YUI:

Zana Adieyza said...

banyak betul link utk tips dptkan BE.. nice sharing dear..

sentiasa jaga diri baik2 k..

LINDAHERY said...

hehehe mekasih yui... :)

Saya Disini said...

tq info..

uncHa said...

terima kasih ye kak ;)

mia said...

hehe, i saw my link kat situ..thanks alot dear :) bagus la nusha ni, tq tau yang.

Anum said...

thanks..

laskar pelangi said...

wowowoooo:)
thankssss yea~~

notti netti said...

thanx yui....eheheh

ecadwinkyasha said...

tahun 2012 xdpt BE lagi.muahahaha.

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

nice... is baru duk kaji... hohoho
xterfikirpun sebelum ni (^___^)

Rapunzel Cikilolo said...

aku tak pandai maen nuffnang

CheNamNam said...

wahhh banyak tips kat situ tuhhh..yang penting kiter berbelog dengan ikhlas nak dapat ramai kawan dan sharing kebaikkan bersama..InsyaAllah yang lainnyer akan menyusul nanti..

Kalo takat berblogging nak tambah rangkain kasik up trafik duit nuff jerk baik tak payah lah kot...nanti sendiri yg stress kot...peace..^_^

ikafantasi said...

tu dia tips berlambak2..anyway, take k pasni..pagi2 la selalu orang bw motor keta laju2 coz nak g keja

eMMe said...

yui..lari topik sat!

pagi tadi akak accident tau...
time drive ke opis, burung kot tak silap akak, langgar cermin depan..gedebuk gak la, Abg akak jerit Innallillah..akak lak ' tarik nafas panjang" terkejut kami....tak sengaja... awat burung tu terbang rendah kat jalan ek....

Eza Boom Boom said...

nak try jugak la nanti :) mekaseh tau yui :D

Tihara said...

susah nak dapat BE ni..bertuah sangat kalau dapt kan :)

cIk JanNah said...

ramai yg bagi tips BE tu. tapi jannah jarang update pasal be nuffnang. kalau ada memang rezeki. tak ada kita tunggu jer. hehe

O CIKTEDDY said...

kmalangan?nasib mnyebelahi kak nusha.. (♥♥,)

Afiq Yassin said...

thx.. sudi kongsi dgn afiq k

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

respon to ww: ada pro ada kontranya suami pandai masak.... hohoho
p/s: dia pandai, kite xpandai, bila sesekali kita masak, dah jadi macam juri lak, komen sana sini (^___^)

CikPuan Azizah said...

huhuhuhu 2012 tak dapat BE lagi! jelesss

Azhafizah[フィザ] said...

Thanks sharing yui..

p/s:rehat ye yui..

shida'R said...

biar betul yui baru dapat BE dah setahun? huhu..lmanye..

MaYa MustWany said...

fuhh akan ku terjah sat g..toceh2..

hampir xcdent???mcm ne?pe kes?

MaryaYusof said...

As salam,

Hola Yui! Tq for the tips... BE akak xpernahnye ade..hikhikhik... Tp bagus jugakkan sambil2...mana tau boleh jd kayo! hahaha! gurau ye Yui! Tqvm again :) xoxo

anitadiana said...

tq yui..nanti nak cuba gak..

Aishah Jahirah said...

BE....akak dapat ttp dpt tp seciput aje sbb trafik xmeriah...heheeh

IntaNBerliaN said...

akak 8 bulan berblog baru dapat BE.. mmg kene sabar kan..

NOOR FATIN said...

saya baru dapat cek yang pertama. yang kedua dalam proses, kesimpulan yang saya dapat, saya dapat keluarkan cek setahun sekali. tu pn xsampai rm100. sekiann~ haha..

Juliet_iRa~" said...

wahh untungla dpt BE..
heee

kena usaha lebih sikit kan..;p