tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, March 19, 2012

Bunga konvo edisi pertama

Ingatan masih lagi pada semalam. Mana idaknya, semalam alhamdulillah jadi juga bertemu. Entry bakal menyusul ^__^ . Semalam gak sempat aku bagi padanya bunga konvo edisi pertama sebelum dia balik. Actually, ini sebagai saja-saja memandangkan aku tak dapat nak ke Kelantan sambut konvo sekali dengannya.




Simple aje bunga ini. Nak buat sendiri, takde masa. Jadi beli dulu la ea. InsyaALLAH, mungkin aku akan dapatkan servis penghantaran bunga/coklat/cupcake sempena konvonya nanti. Terkilan gak tak dapat pergi. Tapi nak buat macam mana, anggap takde rezeki.




Eton terkilan tak dapat makan cekelat itu. Muahahaha! Pssssss. Semalam ai makan banyak sangat! Aduh. Makan, makan dan makan. Makin mok la aku ini. Huahuahua.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

34 dak comei sayang YUI:

merahitujambu said...

jgn mok2..nnt bj pengantin x muat..XD

Cik Muda said...

moning.!! alamak sape yang konvo ni? saye ada miss apa2 ke?

IntaNBerliaN said...

baru nak tanya yui buat sendiri ke.. sekali dah mention beli..hihii

wahida said...

selamat berkonvo pada si dia...
cantik bunga dan coklat tu...

Pwincess sarah said...

cokelet tu cedap..nyum..nyum..hehe

Saya Disini said...

cute je bunga tu..cntik2..selamat pagi

nur anis said...

nak cokelat tu...huhu

Nida said...

Sedapnya nampak coklat tu... digubah cantik pula di dalam jambangan..:)

uncHa said...

sedapnya..hehe suka suka,... :)

chemay said...

nanti chemay konvo.
yui buadkan bunga konvo besar2 ya?
hehe
:P

acheeqa farhana said...

wahhh...cekelat tu...sedapnyee...

teringat time konvo dlu..dpt bunga rupa mcm ni...nak lagiii..hahaha

syira rahim said...

wwaaaahhhh cantiknya bunga tu dan coklat tu juga mueheheh :3

mok pun still cantik hehe :-)

Rapunzel Cikilolo said...

konvo sape tu... ehem ehem :)

Tihara said...

alahai tade makna la yui mok..yui tu kecik molek je akak tengok :)

konvo siapa yui..si dia yea..congrats :)

cIk JanNah said...

selamat berkonvo kepada si dia. takpe takde rezeki tu yui nak pegi. hantar bunga pon dah kira ok :)

Azee Hana said...

ala,,sedapnye ferrero rosher......

[sutera kasih] said...

tahniah dan slmt berkonvo kpd si dia tu :)

biarla mok2, jnji comel hehe

shiema sufian said...

shiema naaak jugak. nak ferrero rocher (:

Azhafizah[フィザ] said...

Happy konvoing untuk si dia..

hidayah said...

cantik lah bunga tu..
:)

M Fizan said...

wahhh... ber-nya2.. siapa ea? bila entri susulan? waiting.... ^^

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

hehe.. kucing wat muka kesian ke? hehehe

CikPuan Azizah said...

yui kan comey! sesuai dengan shapit tu ha...hehe

tahniah shapit..dapat keje baik2 terus pinang yui oke.

Aishah Jahirah said...

xdpt mkn posing sblh pun jd la...hehee muka tak puas ati eton...

aTy _faRed~ said...

yaeeyy..dah konvo...lepas ni dah ley fokus kat kerje..kumpul duit n boleh masuk minang yui..besh besh..!! ;)

cik najihah said...

besnye kretip kak :)

MaYa MustWany said...

eton wat muka sedih2 pun xkn dpt.hahaha

aimie amalina said...

suweetnyeela
kembo aku niiihh ;)

Gadis mutiara_Solehah said...

kongsi lah sikit chocolate tu,kalau tak nak ngajuk=p.hahah

shida'R said...

cik abg dia la konvo kan..beshhnyer..rindu plak kat dia huhuu.. ~_^

hunnybunny said...

nk gk..huhu

AdiaLuze said...

Assalammualaikum ...

Sedapnye ferrero roche ... Lama nak makan .. nom nom nom ...

Gambo last tu ada si comel interprem laaa .. Theheheee

anitadiana said...

comel betul lah tu...pandai ke eton makan coklat..

Juliet_iRa~" said...

nak ferrero rocher tu..hee..

bestnyaa..:D