tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, March 06, 2012

Di tempat yang sama ^__^



Apa yang tempat sama kan??
haa.. tak ingat,leh rujuk entry [ ini ]
Disebabkan keadaan yang bersih
secara sukarela amik gambar camni!
 Motif??
hikhik.. ntah apa-apa aje ^__^


Ak baru update Pin Bunga kalerpull tau
Jangan segan silu cuci mata, FREE aje ^__^








guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

25 dak comei sayang YUI:

Miss Nadya said...

hihi..xde kerja amik gambau dlm tuilet kang??:D

Masz Sidek said...

hehehe... nasib baik tempat bersih... :)

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

hehe..suka yerkk bgambar dlm toilet

O CIKTEDDY said...

haiya,awat syuke sngt posing dlm jamban?keh3

nur anis said...

nasib baik dah tak nampak lubang jamban..hehe..
ambik gambar dalam toilet best..lighting cantik..:)

::CIK LYNN:: said...

2 gya peace ke x tu??hehe

AnneRaini said...

wah makin rajin skrg ye...bagus bagus

Tihara said...

bersih sampai ke lantai :)..tp kalau tandas kat masjid banyak yang menyedihkan..betul tak..

Azhafizah[フィザ] said...

kalau toilet bersih memang suka nak snap picture.yui comel buat muka camtu ^^

Cik Azizah said...

buat peace macam nak tak nak je...hehehe

Nurul ain said...

kemain lagi posing dlm toilet...

Rosalia said...

lawa tnds :)

Amirah Adnan said...

tandas bersih, lighting ok pe lg.. mmg ok la bergambar.. hehe

p/s : la yeke? tq2.. hehe.. tp kalo x gune fibox nak gune ape ye?

diana said...

pin biru yang no tiga tu comel..

Clara Rella said...

Comey lerr..

Beselah tu,, rmai kowt yg amek gmba dlm tandas.. Clara ada gak amek kat dlm tndas.. hahah

lisa said...

dah biasa org ambik gambar kat toilet, ehem lisa pun same ^-^

comel lah semua aksesori tu. nak free boleh? :D

fieda said...

toilet comeyy ok la..

Mishter Izwän said...

oi dalam tandas pun jadi, siap posing lagi, hahaha. btw comel

Azmi Khan said...

Semoga sukses dlm bisnes ye.....

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

haha semangat sungguh :)

Aishah Jahirah said...

toilet bersih ada feeling nak bergambo,cuba kalau kotor...nk masuk pn xhingin...hahaa

IntaNBerliaN said...

nsb baik toilet bersih :-)

J.Syazwana said...

toilet pon jadi lah. hihihihi :P

nanakimie said...

dlm toilet pun jadikan,hee:)

MaYa MustWany said...

last posing dlm toilet msa zmn skolah..kikiki