tentang
banner
tutor
fb
home

Saturday, March 24, 2012

Jom teka mana satu YUI ^__^



Ehem-ehem, gambar ni tersimpan elok lagi dengan aku
kenangan ni wei!! tahun 2000 time tu aku darjah 6
Inilah rakan sekelas aku, yang kahwen aritu pon sekali


So,skang ni, aku nak kome teka mana satu aku!
Eceh. sapa cepat dia dapat
teetttt!! haa. bakal ada hadiah
mungkin dari craft aku sendiri


Yang mana ada FB aku, sure tau cepat
Tak kisah la
Kome bagi jawapan kat komen entry okies


p/s: Semua komen akan aku publish Isnin.
Ada masa 2 hari, selamat meneka! TQ
Senang aje kan???



guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

24 dak comei sayang YUI:

Izz Faizah said...

hehehehe..stelah sye perhatikan lme2 gmbo ni...siap zoom lg..hehe..

jawapan sye ialah :

yui pkai tudung biru muda sblah bdk laki tu..

btol dak? hehe..men teka je

Mardihah said...

hurm, yang pakai tudung biru atau hitam. hihi..
hentam sahaja~
kalau Tudung putih, tiga dari kiri duduk depan..

SESUNGGUHNYA, Jawapan ini hanyalah TEMBAKAN dari saya.. hihi

ikafantasi closet said...

yang ke5 berdiri blakang budak laki yg duduk kot

xpon yang yg ke5 diri dr blakng dak pompuan lak

eh 2 jwpn plak

biela bell said...

hahaa..memang bell nampaklah kan kak yui ;p

ShahzCudin said...

rupa Yui sekrg pon x berapa nak tau ni kan plak rupa masa kecik2..kuikuikui

NOOR FATIN said...

barisan tengah, num 5 dari kiri. hik3! xtau la betol ke x,, main teka je

Tihara said...

nak try la yui...3 dari kiri :)

wahh thn 2000 drj 6..masa tu akak kat serdang... ;)

Azhafizah[フィザ] said...

Yui yang no 8 dari kanan[barisan tengah]..betul tak?

Miss Nadya said...

aduh..bab mencari kalau bg kat Nad mmg Fail..seyesly..

CintaKhadijah said...

baris tengah 9 dari kanan.

fuh-fuh mintak2 betol!
hehe

Masz Sidek said...

hehehe... susah nak teka
tp sy cuba ye yui...
barisan kedua... lapan dari kanan...

Noraim said...

Adoi,, keciknya gambar, naik juling dok tgk satu2. hihi.

surrender! xtau yg mane 1 sbb muka nak dekat sama je. hihi.

shida'R said...

shia cuba teka eh..barisan murid perempuan berdiri..no.4 dari kiri..hehe :)

Lindaannur said...

Yui...
Teka je ekh ...
Rerasanya cam yang duk tengah antara budak lelaki ngan cikgu tu...
Ye ke... Naik juling bijik mata ni cari yui hehehehe...

Mish Apple said...

yg depan pkai tudung biru tu kot . hahak .

chemay said...

yang belah kiri cikgu kot?
hehe

J.Syazwana said...

haha ! surrender. tak dapat teke. huhuhu

L said...

yg pengawas sebelah cegu tuh.. haha.. betul edak??

jom tambah ilmu.=)
sambungan haritu..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/03/babi-puncanya.html

lisa said...

alaaaa semua kecik2 :(

Cik Purple Pinkypuff said...

cp pon nak try teka gak.. maybe yg baris kedua, 9 dari kiri kot? heee..yg tgh skli.. btl2 kt blkg cekgu bju hitam tuh.. heee.. rasanya la.. :P

MaYa MustWany said...

sure ramai dh jwb.hihihi
mas pilih tgh..ehh tuh cikgu.kikiki
xdpt cam.wahh bguz la smua pakai tdung

nanakimie said...

yg mana satu ye yui..hehe...yg sebeleah cikgu baju merah tu kot...yui kai tdg biru gelap tu

::CIK LYNN:: said...

xtau yg mna 1 yui...tp snyumn/muka ckgu bju dark green tu mcm yui la...=)

Aishah Jahirah said...

gambar mahal ni...kenangan masa zaman budak2....terer la ada yg teka dengan tepat..:)