tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, March 13, 2012

VINCCI sale jadi ku rembat mana mampu!

Selepas aje p kenduri kahwen member yang super ohsem temanya, kami sekeluarga gerak ke Jaya Jusco sekarang dikenali AEON . Niat di hati nak habiskan balance baucer RM 100 adik aku, tapi malangnya tak boleh. Kena chop semula coz xnampak pada baucer itu. buang masa memilih & beratur panjang!


Bagi mengubat hatiku yang lara coz penat membantu adik memilih di Popular, aku ambil keputusan p ke kedai kasut. Mula-mula ke Nose tapi malangnya saiz aku dah habis. Terus turun p Vincci plak. Tu dia. Wat sale weiiii!! Mata melilau mencari apa yang berkenan. Dan hasilnya. Taraaaaaa.


( 1 ) - Warna merah lagi!!


( 2 ) - Hitam untuk guna p keje/jalan-jalan



Camne?? Aku beli pon coz ada sale & paling besh half price. So,total dua kasut ini aku berjaya "kurangkan" duit gaji sebanyak RM 69.00 . Terima kasih Vincci kerana membuatkan mata aku memilih dan membeli sehingga dua pasang. Muahahaha.


Bagi yang baik hati nak bagi kasut FREE, saiz kaki aku adalah 7 ya. Hihi. TQ. ^__^




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

33 dak comei sayang YUI:

Anum said...

simple n nice

nanakimie said...

hehe,nana pulak size 4 tau^-^

nana xpenah beli pun kasut vinci2 neh,hee...

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Yui..wah!sekali rembat 2 pasang ya.Cantik yg merah tuh..

Cik Muda said...

yaqng kaler black tu bp RM yui? cam cun jew..huhuhu~ kite size same lar..bole pinjam nih..huhuhu~

mizzkechique said...

comel la.. sy skang ngah puasa beli sandal segala bagai sbb buln lps 3psng dh rembat tp xpakai..

IntaNBerliaN said...

akak pun sk msk vincci.. ;-)

Bulan Syurga Firdausi said...

ehem3 hint kt bek abang syapit e huhuhu cantik nye kasut...pinjam leh? ;)

charmyiex said...

charm suka beli baju n kasut kt vincci..vincci alamanda je la g dulu..sebab nyer, design baju tu xkan dijumpai lg..mcm stok yg ada, xkan ada dah pastu..sama gak dgn kasut..suka beli wedges kt vincci..sgt santek! dan tahan lama smp lunyai tapak..hihi

aTy _faRed~ said...

nangis tengok orang beli kasut..jeles..tak pe2..nanti lepas akak beranak akak borong gak kasut baru..;)

nur anis said...

syoknya sale...wahh..nasib baik sini takde vincci..kalau tak, laju je sedekah duit gaji..hehe

eima said...

besar tapak kaki ko dik oi.. kai aku ni 5 je tau .... hahaha

dah lama tak membeli kat vincci sejak jd mak ni ..a sek kena dokong anak je .... tam ampu kaki ni dah

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

dapat kasut baru. untunglah! hehe.

fifi kaki kecik. pakai kasut pun saiz 5/6 je...hehe

saffiya_aleesya @ echa said...

nampak simple but still nice ;-) yui pun pasni leh jd geng laa sbb suka kasut hehehe!!

p/s: kaki yui lagi panjang dr kaki saya laa..saya saiz 6 ;-)

Saya Disini said...

wah..nice..

shiema sufian said...

lawaaaa, tapi tak boleh pinjam. Shiema saiz 8 (:

AnneRaini said...

cantik pulak tengok selipar warna merah tu...

Cik Rose Cute said...

comelnya kasut tue...Vincci lagi hihihi akak berkenan yang hitam tue...cute!!

CikPuan Azizah said...

jijah pon suka shopping kat vinci..suka kasut no 2 tu..nasib saiz besar kalau tak nak pinjam!! hehee

ikafantasi said...

kasut vincci memang best n cantik kan

Azmi Khan said...

bertambah koleksi kasut ye.....
hehe...
tp murah tu best....
hehe....

LYAfrina said...

comelnyer..
lya bkenan dgn kasut flat hitam..lya pon suka pakai kasut flat g2 j..selesa

Masz Sidek said...

wajib rembat bila ada sale... ;P

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

kasut hitam tu simple.. tapi nampak comelll... nak...bg laa moon.. hehe

Juliet_iRa~" said...

hee..ira pon suka beli time sale kat vincci..hee

br rs berbaloi sikit..kehkeh ;p

msredcheesecake said...

Merah tu kelas... Dah lama tak beli kasut....

[sutera kasih] said...

ni yg buat hati gelora nk pegi vincci ni hehe

shida'R said...

simple kasutnye tp cantik..hehee :)

::CIK LYNN:: said...

sakan shopping...hehe...nice warna hitam tu...=)

cik najihah said...

kalau sy suke kumpul beg hihi

Aishah Jahirah said...

bolehlah match dgn handbag merah ari 2 yui...hehee...kaki akak terbantut size 4....;p

NOOR FATIN said...

ala xleh nak pinjam, kaki saya saiz 5 :P

cantik la kasut2 tu! :)

MaYa MustWany said...

hahahah siap bagitahu saiz..hahaha yui3

aimie amalina said...

hamboi2
sonooookk die bervincciii ye
hehehehhee