tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, March 12, 2012

Bertemu blogger hebat di Port Dickson

Merujuk kepada entry { ini } aku siap bagitahu tak sabar nak wat entry bertemu sebentar bersama blogger hebat! Yup, jujur ak rasa dia hebat. Siapakah gerangan si dia?? Jeng jeng jeng. Tanpa disangka dia mahu ketemu. Yela, ak post kat Fb bagitahu aku otw g pd. Dia respond & bagitahu nak jumpa!! Wow, teruja gua nok.


Alah. Tak payah nak kenalkan lagi. Dia la Puan Jijah kita. Kenalkan?? Blogger hebat yang terkenal dengan tagline "blogpecut". Memang rajin pengantin baru ini bw sedaya mungkin. Aku aje yang terkedek-kedek. Hikhik. Jumpa tak sampai 10 minit. Tapi sempat gak bergambar.


- comel aje puan jijah kita ini -


- P.E.A.C.E , hikhik -


Walau kejap aje dapat jumpa, tapi alhamdulillah. Kira tercapai hasrat ak nak ketemu coz time weedingnya tak dapat hadir. Pertemuan ini tak dijangka kerana ak sekeluarga datang untuk melawat adik lelaki ak ini. pasni lambat lagi nak mai PD  Pasni nak jumpa blogger mana lagi ea?? Jom-jom ^__^


Jijah sayang
Hope persahabatan kita kekal, amiinn
Tanpa disangka perkenalan di alam maya
mampu membuatkan ia menjadi
REALITI

Thanx dear 4 everything ♥♥

n/y : Puan Jijah ini memang peramah!!
T mai Perak roger-rogerla yui ea.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

33 dak comei sayang YUI:

saffiya_aleesya @ echa said...

best kan dapat gak jumpa!!

Sharifah Salwa Mohd Jafri said...

lah , kenapa datang PD tak bagitahu salwa . boleh jumpa .

cik najihah said...

x macam da kawin pun kak jijah ni..hihi..

Style Me Up said...

kat PD kat mane tu? wah, bestnyer dapat kenal2 kan.

Tihara said...

best jugak kan jumpa live...mana sangka kan,rezeki dapat jumpa kawan blogger :)

nur anis said...

saya tak pernah jumpa rakan blogger...segan..huhu

CikPuan Azizah said...

hikhik malu ai nok..hish tak hebat la yui! adeh...
thanks jugak sebab sudi jumpa..hehe tak sangka kan..tu la yg di katakan rezeki kan. kalau yui tak post kat fb n jijah tak perasan mesti tak jumpa..
ada jodoh namanya..hee

InsyaAllah pasni boleh jumpa lagi tapi dalam situasi yg berlainan. InsyaAllah :))

hatiku berwarna warni said...

bestnye..x sangka leh berjumpa2...sbb tu teingin nk jd blogger cam korang..best...thumbs up sket..

IntaNBerliaN said...

dapat jugak jumpa kan... best kn bila hbgan alam maya akhirnya terbawa ke alam realiti..cewahhh ayat..hihii

cIk JanNah said...

jannah belom pernah jumpa blogger setakat nie..huhuu.best kenal dari blogger ke reality kan? bertambah kawan

Anum said...

kecik je dunia nie kan

nurul ain said...

tak pernah kenal lagi.. la ni baru kenal :)

Rafflesia™ said...

bestnye akak..dpt jumpa pn jijah..-.-

syieda pun belom ketemu semue blogger.. huhuhu.. nti dtg kedah tau?hihihi

LINDAHERY said...

laa napa tak bgth...boleh je jumpa...bkn jauh pun ;)

J.Syazwana said...

dua2 pon comel :)

eima said...

ko tak mo mai jumpa aku ke ... mai la putrajaya plak ...banjer anak dara ai mkn ke ....

Cik Muda said...

yui..... saya kat putrajaya..!!!

hehehe.........npk yui kecik molek... tapi jiejah lagi kecik molek....

comey la dedua nih.....!

Gadis mutiara_Solehah said...

Jom gi melaka pulak,nanti boleh jumpa Solehah ^^

SHAHIDA SHIDA said...

best tu dapat jumpa blogger hebat...

Rapunzel Cikilolo said...

setakat ni tak pernah jumpa rakan blogger. melainkan yang memang dah kenal sebelum blog lagi... mcm best je jumpe-jumpe ni :)

Noraim said...

untungla dpt jumpa blogger lain. huhu.

cIk JanNah said...

dear jannah tag kamu :P

http://www.cikjannah.com/2012/03/jom-jadi-geng-kami-blogger-malaysia.html

Azhafizah[フィザ] said...

best dapat jumpa kan..jijah memang peramah.^__^.InsyaAllah lepas ni kalau ke perak leh jumpa yui pulak.^_^

M Fizan said...

jeles macam ni.. hehe.. nanti kita jumpa pulak ^_^

shida'R said...

wahhh..jeles yui jumpa gak jiejah..shida xjumpe lg..cmne nih huhuhu..

yui org perak ke? ktne?

nanakimie said...

hee,bestnya,nana xpenah lg jumpa bloger2 neh:)

aTy _faRed~ said...

biler lak nak jumpe akka ni..??:)

Cik Rose Cute said...

kalau akak susah sikit nak kenal hihihi

fieha said...

lame x dtg lawat kat cni.. :)
syahdu la background music..

Juliet_iRa~" said...

wahh jmpa pn jijah!hee

2-2 comel!:)

::CIK LYNN:: said...

kcik je pn jijah ni...=)

Aishah Jahirah said...

dari maya ke realiti.....:)

MaYa MustWany said...

kalau ke cheras,mai2..hahaha

oh sentap yui tak jumpa saya ini..(lari2 awan nano..lalala)