tentang
banner
tutor
fb
home

Sunday, March 18, 2012

Sebahagian dari " anak-anak " yui

Masih ingat pada entry [ ini ]
pertambahan 2 lagi cicit aku sendiri
muahahaha, lom kawen dah ada cicit okies!!


Owh ya, ada yang tanya mana aku mak aku
letakkan mereka di kawasan rumah??
meh aku nak citer sikit ea.


1) Hanya 3 ekor yang akan duduk dalam rumah
terutama si Eton. Dia tu kucing kesayangan lebih!
Sekor lagi, si Comel. Lagipon Comel suka merayau kuar.
Bila malam/lapar baru balik.
Sekor lagi, si Kecik. Dia dah menginap dalam rumah.


2) Bakinya 21 - 5 =  16 ekor
yang itu semua dalam sangkar.
Bukan 1 sangkar okay.
Ada 7 sangkar. So,bahagilah ikut keselesaan.


- time ini bulu di bontot eton takde!! -


- sekali sekala akan dilepaskan mereka bermain -


Haaa.InsyaALLAH pasni akan
aku kenalkan sekor-sekor yang ada
Even ada yang takde nama.
Hikhik =p


n/y : Ehem-ehem,lau jadi
aku ada ngedate, dah 2 bulan 
tak nampak batang idung.
Jumpa sebelum dia p Kelantan, konvo!





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

25 dak comei sayang YUI:

shiema sufian said...

Alahaaaai, comel. Tai shiema takut kucing. hihi. Muke je penyayang, tapi fact penakut.

Arina Shamsul said...

hehehe..penyayangnya kamu :)


comel je nengok mereka tu bergurau senda..hihi

CikPuan Azizah said...

banyaknya yui...terlarat ke nak jaga semua ni..hehe

Eza Boom Boom said...

macam mana nak mandikan semua kucing ni....? hihi. ada jadual eh yui?

Cik Wani said...

comelnye ;D

lisa said...

banyaknya :) insyaAllah murah rezeki ni :)

[ wanni ] said...

banyaknya kucing~ kecik besar semua ada kan?? hehehe bagus2

steffany daph said...

uihh..byknya kucing. semua berapa ekor? 2i ker? sya punya 14 ekor. hehe. (:

J.Syazwana said...

banyaknye !!!
huhuhu

rajinnya die bela kucen. huhu

NOOR FATIN said...

best kan yui, tenang je hati dapat tgk kucing2 ni. hehehe ;D

NOOR FATIN said...

lupa nak bagitau. heheh saya tag awak ye, kalau rajin join tau :)

http://anakmama89.blogspot.com/2012/03/segmen-sentap-bersama-yadz.html

Che Izwa said...

Hamboii :) Banyak kucing dia. Post la ke rumah kita sekor ><

cik ika said...

wah..bnykknye kucing sis~`

Nisa Greennnpanda said...

amboi, bkn main byk lg...
mcm nursery kucing lak, hihi~... ^_^

aimie amalina said...

alololololo
bak seko
hahahaha

LaLa mhdnor said...

banyak giler kucing...
suka gak kucing, tp x suka banyak camtu, rimas, hehehe =D

shida'R said...

hehe..yui suka kucin ke..shida xtau kpe xbape minat kucin tp famly sume suke tmasuk ank2 buah huhu..

IntaNBerliaN said...

banyak betoi kucing yui ni ek..

Tihara said...

waww makin ramai dah kuarga yui :)

[sutera kasih] said...

byknya anak2 yui..comel2 plak tu hehe

fieda said...

seronok tgk..kak fieda suka tgk..

Aishah Jahirah said...

baru nampak pic meow2 yui berkumpul ramai2....meriah..:)

aTy _faRed~ said...

waaaaarrgggggghhhhh..!!!banyak nyer..!!! huhu..anak2 rezqi pon tak de name lagi...:)

MaYa MustWany said...

tiba2 tringat jiran sblh umah mas.baik je kucingnya parking lepaskan hajat bsr kat umah mas..adoyai..bau tahi kucing sungguh(mstilah bau thi kucing kan)

AdiaLuze said...

Assalammualaikum ...

Wow !!! Meriahnyee .. Dolu2 rumah akak kat kg pun meriah camni. Sekarang ni, tinggal 2-3 ekor jee ..