tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, March 27, 2012

CRAFT : Keychain dan hp strap lady bird



Yang ini telah selamat sampai ke orang yang order, pelajar PUO. Aku hantar sekali coz otw ke matrik gopeng hari Sabtu lepas. First time wat lady bird ni. Hope beliau suka dengan hasil craft tak berapa nak hodoh dariku. Hikhik.


Aku dah tambah peralatan iaitu bekas 12 bahagian serbaguna. Sesuai la untuk crafter cam aku yang nak letak butang, brooch, hp strap, dan lain-lain. Harga 1 bekas hanya RM 5.00. Berminat, PM aku okies. 



nota kecik yui
Shapit dah selamat sampai pukul 6 petang
Skang ni aku "dianaktirikan" coz dia
dengan kawan-kawannya =(




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

27 dak comei sayang YUI:

nur anis said...

cute la lady bird tu....

eMMe said...

aa'ah, akak pun suka ladybird tu, cute cam yui...sian yui, diawektirikan, hahahaha.... sabarrr...

uncHa said...

Bagi hadiah kat adik leh? ^_^

eintan nurfuzie said...

lama x komen...huhuuh..nice2...comey sgt yui...dh maju bisnes

eintan nurfuzie said...

lama x komen...huhuuh..nice2...comey sgt yui...dh maju bisnes

Aishah Jahirah said...

buruk apanye....rupa ladybird la tu...cute...:)
p/s:bkn ehem2 la yui....hehee

Rapunzel Cikilolo said...

maseh yui, nak bagi aku lady bird ni...


wahaha, perasan sebab comey sangat!

Masz Sidek said...

comel jer lady bird tu...

fieda said...

cantik giler yui ladybird tu...

PinKy MoMMa said...

pelajar PUO? huhu teringat tempat belajar dulu ;)

are_lin@yu said...

comelnya akak buat..kreatif..;-)..ayu pun tak pandai..hihi..oo dah sampai erk..alhamdulillah..;-)

Tihara said...

kretif jugak yui...alhamdulillah buah ati dah selamat sampai eks :)

Fazi Isma said...

makin maju perniagaan akak... =)

msredcheesecake said...

Comey la.... Kalau nak gambar pocoyo leh tak? Bape hengget?

J.Syazwana said...

wah semakin maju nampak.
bagus2.
bisnes ni memang bagus :)

suzie rahman said...

Comel lh cm yui. Hihi

CikPuan Azizah said...

wah jeles..yui sgt kreatif! comey la craft tu...



kuikuikui diawektirikan yer.biasa lah tu bila lagi dia nak jumpa kawan2 kan..ngeee

ShahzCudin said...

cantik,comel,kemas..

fieha said...

rajin ye berniaga..bgus2 :) hehe

lieynanilaz said...

cute!!..

NOOR FATIN said...

comelnya ladybird tuu.. heeh kiut je, sama sebijik!

Azhafizah[フィザ] said...

comel je yui buat tu.semoga biz yui terus maju ^__^

aTy _faRed~ said...

yui..boleh tak akak nak tempah name tuk anak akak..??macamane nak tempah ek..?? awak bagi idea sikit yang kretip..key chain letak kat bag ker..bantal ker...

IntaNBerliaN said...

kreatiflah yui ni..

shida'R said...

cutenya yui ^_^

Mish Apple said...

comel, nnti bgi la free . #ehhh .

Miss Nadya said...

cantik..:)

p/s :: yui pon da maju skunk..:)