tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, March 01, 2012

Seks NUSHA??!! Sampai hati ko!

Hancur luluh hati ak tau. Tak pernah pon ada jadi camni. Saat ak tatap Incik Nuff . Ak tak kisah nak cari kisah seks orang lain bukan hal ak tapi yang ko pi search keyword camtu awat?? Aduh,bukan dalam blog ini ok. Orang pon mungkin tak tahu apa asal usul nama Corat Coret NUSHA.




Atau nama NUSHA ni dah blacklist? Eh,ada ak kisah. Hikhik. Yang penting no keyword camtu dalam blog ak ini orait! Shuhhhhhh!! P main jauh- jauh. Wat sakit mata nampak ayat camtu laaaa..





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

27 dak comei sayang YUI:

charmyiex said...

hihu...cian nyer dia...ada pulak carik gtu..x pasal2 jadi sx..

::CIK LYNN:: said...

alalala...cian yui...nusha=nuyui+syafit eh?

Masz Sidek said...

huhuhu... macam takde keyword lain yg nak ditaip...

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

syohhhh syohhh syohhh..tolong halau jugak..hehe

Spudin said...

perghh ..kalau aku kena aku marah .. mnyirap pulak aku

ShahzCudin said...

keh3..kebetulan sama nama la tu..

AnneRaini said...

keyword nuffy ni memang ntah2 pape yg kuar..

nur anis said...

huhu..kalau tengok keyword ni, ntah pape kadang-kadang tu..

eima said...

klu ade aku pun cari la..muiahahahhaha

Tihara said...

ganaz nye kw dia..kuwang ajo betui la kan ^o^

Cik Anita said...

hahaha.

agak dah! mesti ada yang google idak2 nihh

EruzuLiyana said...

hahah, sabo je la :)

Azzah said...

blog yui dah femes la tu..

wahida said...

mmg sakit hati betul kengkadang tu kan...

adoi la...

NoorHafiy Budax Lanun said...

Assalam,,, kesian koe erk...huhuhu... sapalah tu punya kerja...ermmmmmmm

Aishah Jahirah said...

nusha len 2....ish2 xptt2...

Azhafizah[フィザ] said...

memang selalu ade word s** dalam keyword nuff tu..pelik betul kan..

Noraim said...

huhu ada jgk search ayat2 gitu. xsenonoh betul.

fieda said...

sape la yg bengong gitu kan yui..

Cik Azizah said...

tak patut betol sape punya keje ni la..macam xde benda lain je nak cari..huhuhu

saffiya_aleesya @ echa said...

search yg bukan2 sabo jela!!

MaYa MustWany said...

sape yang asbestos search keyword mcm tuh..teruk tul..sekeh laju2 jom

Miss Nadya said...

err....siapa yg kurang asam jawa tu ??

meyh nak cepuk itu budak..hish ada pulak search bukan2..

-.-''

ikafantasi said...

hahaha..lawak pulak baca..xpasal2 kena kat yui

IntaNBerliaN said...

dasyat keyword tu..hihii

aTy _faRed~ said...

ppeeerrgggghhh..memang boleh sentap hati mak nak...

Nisa Greennnpanda said...

sape la yg dok search tue eh... adeh.. "-_-