tentang
banner
tutor
fb
home

Sunday, March 11, 2012

Design untuk craft Masterchef <-- sesuka hati aje!

Agak lama xupdate mengenai craft ak kat sini kan. Ditambahkan lagi, ak dah ada blog sendiri untuk barang- barang craft. Meh la lawat, cuci-cuci mata [ sini ] . So,kali ini saja nak update pasal design craft berkaitan chef. Jom tengok antara bentuk yang ak buat sebagai salah satu pilihan hati pelanggan.








Alamak!! Gambar last gambar tak berkualiti sikit. Yang mana menjadi pilihan?? Jeng jeng jeng. Yang last sekali coz si dia nak laki & pom sekali. Doakan ak mampu buat sebaiknya ea. Amiiinnn.. Mata biru dan mulut pink itu ak guna fabric paint yang ada ak jual itu ^__^




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

16 dak comei sayang YUI:

CikPuan Azizah said...

comeynya comeynya!!!

Azhafizah[フィザ] said...

Yang last tu memang cantik ^__^. Teruskan usaha yui.

Rosalia said...

comelnye :)

shiema sufian said...

yang last tuh paling lawaaaa. omei je (:

Cik Anita said...

buat craft, update belog, kerja lagi! hadoiiii. Yui memang rajin dab banyak masa. Respect sungguh.

:)

ekabukanmakcikkau. said...

ihhhh comel gila . yang pompuan pakai tudung tu pon comel gilaks jugak. ehyeke dia pakai tudung tuh? ke hayley williams rambut merah tu? hhahaa

IntaNBerliaN said...

yui ni kreatif sungguh... cantik! ;-)

Tihara said...

wah comelnya yui :)

shida'R said...

comel plus cute la yui..hehe..yg last tu sweet sbb kapel hehee :)

Teenager Housemaid said...

seriously comel banget!

msredcheesecake said...

alololooo cute nya.... pandai masak tak chef tu? heee

lisa said...

nak semua!! :DDD

Woofer Storm said...

comel la..nak satu boleh?heheee

Bulan Syurga Firdausi said...

kreatif nye....

nanakimie said...

alahai comeynya.....moga bisnes yui berkembang maju:)

Juliet_iRa~" said...

comelnyaa yuiii!

nt nak tempah la ngan yui..heee