tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, March 26, 2012

Pemenang teka teki jatuh kepada --->

Ehem-ehem, 2 hari entry melekat. Ditambahkan tanpa publish apa-apa komen kerana aku nak tengok sapa yang berjaya meneka dengan cepat dan tepat untuk gambar aku ini. Hebat!! Sila tepuk tangan laju-laju coz peneka terhebat jatuh kepada jeng jeng jenggggg.   



PENEKA TERHEBAT TAHUN 2012




Eh,apesal dua aku buh tu? Aku just nak mentionkan ada 2 orang teka. Ika teka dah cepat & betul tapi dia bg 2 jawapan. Fatin  teka lambat sikit tapi jawapan dia betul + hanya beri satu jawapan. So, agak-agak pilihan aku yang mana satu?? Jawapannya adalah dia. Tahniah!! 


Kepada pemenang, sila emel detail anda atau PM aja aku kat FB okies. Hadiah berupa barang craft. Terima kasih kepada semua yang sudi meneka . Ai like sape yang teka ^__^


nota kecik yui
Teka meneka adalah sekadar suka
Rezeki dalam craft aku kongsikan bersama









guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

23 dak comei sayang YUI:

SyUhAdA said...

hari tu lupa nak teka..hehe..

MaYa MustWany said...

hoyeh2 sya menang..
ehh silap..hahaha

tahniah kpd si dia..hoyeh2

Saya Disini said...

tahniah

uncHa said...

jelez ni..hehe tahniah :)

Anum said...

ala x sempat nak join

are_lin@yu said...

wahh da teka-teki..tahniah pada pemenang..hihi

Noraim said...

haha confirm la tak menang sbb sy tak teka. hihi.

tahniah yg menang!

Noraim said...

haha confirm la tak menang sbb sy tak teka. hihi.

tahniah yg menang!

Masz Sidek said...

tahniah yg memang... ;)

Lea Isnawi said...

oh xsempat nak join

tahniah kpd yg menang

eMMe said...

tahniah kepada yg bijak meneka... syok la dpt craft dari Yui, heee~ yg tak teka tak pat craft ke Yui, heeee~

::CIK LYNN:: said...

waaa...terror la dia teka...=)

NOOR FATIN said...

eh saya menang? waahh terkejut! haha. sbb xsngkaa. hehehe ok thanks yuii! nanti saya pm awak ;)

LINDAHERY said...

aik..x tahu pulak ada teka teki..hehe

tahniah kpd yg menang :)

ikafantasi closet said...

alalalalala kita ni gtl btl la gi teka smpai dua...

waaaa=(

CikPuan Azizah said...

cis! tak sempat nak join pulak weekand tu..ampun yui!

Cik Purple Pinkypuff said...

Alaa.. Cp jwb slh.. Nt kak yui men teka teki lg okiesss? Heee..

Munnafendy said...

bila buat teka teki ni? isy lambat

Eza Boom Boom said...

huhu, tak sempat laak.. adeh.. sorri yui.. huhu. :(

tahniah kepada pemenang~

nanakimie said...

hehe..nana bab teka2 neh mmg failed:)

Aishah Jahirah said...

tahniah pemenang...terer betul meneka...:)

Azhafizah[フィザ] said...

alamak..salah teka lah pulak..adeshh

shida'R said...

tahniah hehe..shida teka salah hehee ^_^