tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, March 20, 2012

Kata kunci menarik perhatian


Kata kunci yang aku dapat kali ini ada yang menarik perhatian. Agak pelik, agak kelakar pon ada! Jom tengok antara yang menarik untuk dikongsikan bersama. Akan aku sertakan sekali entry yang ada jika berkaitan dengan keyword ya.


1) Oh Bulan

Oh bulan antara laman gosip yang aku suka singgah dulu. Since dia dah tukar wajah, agak tidak suka aku kunjung coz nak tengok gambar macam menyusahkan aje. So, entry berkaitan mungkin salih yaacob menikah dan video klip berunsur ghairah.


2) Janda eton

Part ini buat aku gelak sikitla. Kalau tak silap aku memang aku ada mention perkataan janda eton di entry gelagat eton apabila lama menjanda [ video ] . Kot-kot orang tu cari manusia tapi kat blog aku ini memang jumpa kucing ajela ea. Kesian kamu!


3) Geng felt craft

Ini adalah salah satu group yang aku join. Semua berkaitan craft. Tak kisahla kain felt ka, crochet ke. Besh join coz bermanfaat! Lau nak, cari di FB okies.


4) Baju wakaka

Baru lagi entry mengenai baju wakaka namanya <--- rasa kelakar!  Bila orang mencari,maknanya betul ar kan baju tu nama camtu. Oh ya, pada yang nak tengok aku pakai, t ak bagi pada entry berikut ya.


Kata kunci yang lain itu adalah biasa ada pada blog aku. Dan memang benar ia ada. Tapi yang tiap-tiap minggu terutama setiap khamis, pasti ada mencari cerita malam jumaat suami isteri, muahahaha! Carila sampai jumpa apa yang ada ea. Wekkkk!






guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

22 dak comei sayang YUI:

Anum said...

baju wakaka
pelik sgt nie

eima said...

janda eton tu klakar ...hahahaha eton glemer leh wat sewa ni

mizzkechique said...

kt blog sy lak, org cri maksud bohsia.. keji giler!!!

Rapunzel Cikilolo said...

wakaka dah mcm bola dah yui :)

Cik Muda said...

ni kata kunci yang selalu orang carik ke?

nur anis said...

huhu..sape lah cari janda eton tu..galmour ye eton...

Saya Disini said...

bnyknye org search kt blog awak..blog sy..errmm..sedih mmg xde..hehe..sbb sy mls nk tulis bnyk2..letk gmbo je..cm ne org nk search kan..hehe

msredcheesecake said...

memang pelik ape yg org search skang ni....

Pn. Sheila@CC said...

mcm2 keyword ada ek... janda eton tu yang best... apa la agaknyer y dicari... hehe

Azmi Khan said...

klu la boleh kuar skali sape yg search mesti malu giler.... cari yg ngarut2 je....

IntaNBerliaN said...

baju wakaka?? hihii mcm pelik je...

Masz Sidek said...

wakakaka... glamor eton... ;P

Diana @ bilakukatacinta said...

cerita malam jumaat suami isteri??? Hai...ssshhh..yg mencari keyword tu tentu belum kawen kan? nak tau bebenor.. Tunggulah dah kawen nt. Baru tahu...malu nak tahu n bercerita menda2 cam gini.. *

uncHa said...

heheh nice la kak :)

merahitujambu said...

mejoriti sy terjah entry semua pasal keywords yg lawak

Tihara said...

okeh juga ada kaitan..kw blog akak kdg2 tade kaitan lansung..thehehe :)

Azhafizah[フィザ] said...

mcm2 keyword ade kan..

J.Syazwana said...

keyword paling suke singgah blog kite is mimpi berak. wakakaka

MaYa MustWany said...

yg search baju wakaka..sure sma ngan yui gak..hahaha..

janda eton..mesti kucing eton dok wat muka pelik.hahahah

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

kah kah... adeiii... suka bebenor keyword lucah arr dorg duk cari nie...

sape laa janda eton yg dicari yerkk.. tup tup.. meowwww yg dorng jumpa yerk... ngeeee~

Nisa Greennnpanda said...

owh... nk join aa group felt crafters tue, hehe.. >_<

CikPuan Azizah said...

hahaha keyword pelik2 betol la..