tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, June 17, 2013

[6] Yui jawab apa anda tanya

Untuk entry ini adalah berdasarkan soalan di [6] Anda tanya Yui jawab. Tunaikan janji sebaik mungkin. Hihi.


1) Syazana Zain : ok so nak tanya movie terbaru yui tengok cerita apa?
Yui : Movie terbaru yang duk ada memang tak tengok. Last tengok bulan lepas, 18/5/2013. Cerita Star Trek. Serious bagi yui sangat best walau pelakon yang ada sangat sikit.


2) Nurul Baidurah : Umur Yui berapa tahun yerk??
Yui : Untuk tahun 2013 25 tahun. Yui bagitahu tarikh lahir ya 18/10/1988. Nanti jangan lupa bagi gift. Hihi.


3) Amanda Suria : Yui dah berpunya ker?
Yui : Walaweh soalan akak. Buat masa ini masih kepunyaan mak dan abah. Walau bagaimanapun sudah hampir 5 tahun mengenali seseorang. Alhamdulillah harinilah genap 5 tahun  =)


4) Azizah :  adik yui yg affat tu masih belajar kat Port Dickson?? 
Yui : Ada lagi yunk tahun ini kat PD. InsyaALLAH raya ini dia balik. Kot-kot nanti kami pergi sana, boleh jenguk Jijah kan. Jijah ada sini bila?


5) Rosmiza Ali : Yui duk Ipoh kan? area mana ye?
Yui : Yui menyewa di Lahat. Tak jauh dari AEON Station 18. Tapi hari biasa sahaja ada. Sabtu Ahad di Sg Siput. Di teratak ibunda dan ayahanda.


6) Cik Nur : Nur nak tanya pasal cucuk vansin kucing tu..berapa yea kos dia..? dan yui pegi klinik swasta ke kerajaan?
Yui : Untuk cucuk vaksin RM 30 sekali cucuk. 3 bulan pertama tiap-tiap bulan harus cucuk dan kemudian setahun sekali. Setakat ini yui pergi veterinar kerajaan. Lebih murah.


7) Zulhilmi Tempoyak :  zulhilmi hensem x..?
Yui :  Hensem dari segi aspek macam mana ea? Yui pun tak pasti nak kategorikan. Tapi tengok gambar nampak comel. Hihi. Sedap mata memandang. Luaran tak penting, yang penting hati budikan?


Ok, settle sudah segala pertanyaan. Moga jawapan yang diberi memuaskan hati anda. If ada apa-apa, boleh komen di entry naaaa.


InsyaALLAH minggu depan ini ada lagi sesi soal jawab.


Korang yang nak berkenalan dengan blogger baru, boleh terus klik pada namanya. Siap letak link blog. Meramaikan kawan takpe, jangan menambah musuh!




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

14 dak comei sayang YUI:

Deqla Manjew said...

alaa... terlps lagi nk soal yui..haha... bole aju soalan lagi tak ?? ;p

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Nak pikir soklan apa nk ditanya kat yui nanti :)

ieda immi said...

ekkeke best !

^^eKaTiKaH^^ said...

boleh request soalan lg tak kak? hehe

ros_reeza said...

kita ni sebaya la Yui.. cuma Yui muda bulan je la dari Ros :) hihihi

izan mama mia said...

ooo.leh tanya soklan..sat nak pikir cr soklan

xila xotmy said...

sebaya ler kite ;p

Anonymous said...

Assalamualaikum,

Iklankan apa saja barangan yang anda ingin jual atau iklankan perniagaan anda di laman web www.produkmuslim.info

Terima kasih

Kesuma Angsana said...

suka baca n3 ni hehehe

azizah :) said...

ooo insyaAllah bulan 7 sampai bulan 12 jijah ada kat PD..hehe leh la jumpa...

Cik Nur™ said...

terima kaseh atas info.. :)

Deq's Qienz said...

haahaa akak pon txahu nk tanya soklan apa gan yui..kite baca jelah apa y org tnya..huhuu

Eca Dwinky Asha said...

tarikh lahir yui sama dgn adik sepupu eca rasanya...beza tahun

♥ Nurul Baidurah ♥ said...

Oh,rupanya umur Yui baru masuk 25 tahun ye...thanks ye sebab bgtau umur Yui..:)..