tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, June 26, 2013

Kek karamel murah & sedap di Ipoh

Hari minggu lepas aku order kek karamel. Tengok warna-warni yang ceria membuatkan hati memberontak nak cuba rasa. Hahaha, ayat takleh blah. Tambahan pula boleh deliver, apa lagi laju sahaja order sebiji.




Sorry gambar tak cantik sebab dapat dalam 1.30pm tapi aku terlampau "pandai" biarkan pula kek itu diluar. Sepatutnya masuk dalam peti ais. 


Harga hanya RM 15. Saiz kek lebih kurang 6 inci. Anggaran berat 550 gram. Memang berbaloi sebab tak habis nak makan kalau bertiga pun. Forward ke hari seterusnya. Rasa pun mambles. Member rumah siap bagitahu macam makan kek aiskrim. Kih kih.


Facebook : Nurul Nurda


Kalau nak order, boleh terus jejak kasih di FB Nurul Nurda. Sis Nurul Nurda tinggal di area Song Choon / Medan Gopeng jadi rasanya tiada masalah deliver area Ipoh.


Orang Ipoh, jangan lupa cuba ya. InsyaALLAH tak rugi beli. Tekak aku jalan sahaja.


* Aku memang suka mencuba. Dah rasa maka kongsikan pula di sini.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

16 dak comei sayang YUI:

izan mama mia said...

amboi sedak nyer

ros_reeza said...

agak murah ye harganya :)

AnneRaini said...

sedapnyee...ni bukan kek besday akak eh????hehehhe

kocix! said...

tgk gaye pon mcm kek aiskrim pedelpop! hahaha

dear xila said...

murah la tu...kat pasa mlm sepotong pon 6hengget grrrr

Fifi Nadhrah said...

sedap.. adik fifi selalu buat.. tu pon kalau die balik ke rumah.. jadi makan free je.. hihi..

Fiza Rahman said...

Alahaiii...sedapnya.

azizah :) said...

murahla yunk... nmpk macam aiskrim pulak yer..

shaFazie said...

murah & sedap memang berbaloi tue yui

KY Atie said...

akk belum pernah tengok kek cremer berwarna, cantiklah...

hunnybunny said...

Sedapny!!! I like karamel2 ni..huhu.

Rapunzeel Cikilolo said...

rajinnye pembuat kek ni...

hehe.

Cik Nur™ said...

nampak mcm aiskrim laa..

beta kupu said...

kale kek tu dah mcm eskrem paddle po p plangi tu....dapnyeee

Deqla Manjew said...

wahhh byk kaler eh ... sedap nmpk...

permatabiru said...

jatuh hati dgn kek akk nie..dh siap oder..& repeat oder lg...hehe

tq nurul yui for your info..:)