tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, June 24, 2013

Ahli rombongan dari Malaysia ke Bandung

Selama aku duk cerita mengenai hal bercuti ke Bandung, aku tak bagi pun gambar penuh ahli yang sertai. Maka entry ini sebagai kenangan. Kenangan beramai-ramai "rombongan cik kiah", kih kih.




Sepatutnya kami berempat iaitu rakan dari PUO tapi seorang tidak dapat join atas masalah peribadi. Jom aku kenalkan dulu rakan PUO aku yang ada. Sebelah aku iaitu bertudung coklat & depannya bertudung pink.


Yang lain adalah mak, ayah, makcik, kakak ipar, ipar duai dan juga cinta hati kepada yang bertudung pink. Maka cukuplah kami 9 orang untuk bercuti-cuti di Bandung.


Terima kasih semua. Terima kasih banyak bantu, ada yang belanja, ada yang bersusah payah. Alhamdulillah percutian berjalan lancar walau rasa tak cukup hari duduk di sana. Hahaha.


Day 4 : Bye bye Bandung, nak balik Malaysia! [ part 1 ]

Day 4 : Aktiviti dalam flight Air Asia [ part 2 ]

Tips semasa berada di Bandung, Indonesia [harus ambil tahu

Tempat menarik di Bandung, Indonesia yang harus dikunjungi

Cara jimat guna SimPATI untuk telefon atau mesej ke Malaysia



guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

16 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

best2

Masni Syafie said...

bestnye dapat bercuti di bandung...

ieda immi said...

seronoknyeee huhu

diana said...

ramainya yang pi...sakan cik kiah no....heheh

Jie Susanos said...

rmai rupanya yg pergi..

Kesuma Angsana said...

seronok sungguh tu !

^^eKaTiKaH^^ said...

wah, makan beramai2 mcm tu best :D

beta kupu said...

oooo rmai jugak ahli rombongna cik yui...nmpak dlm gambar mcm 3-4 org je pegi

Myra Jay said...

Alhamdulillah..
Yg penting happy :D

Rapunzeel Cikilolo said...

ooo ramai gak yg pegi rupanya

:)

Eca Dwinky Asha said...

bestnya..xsabar pulak rancang percutian g bandung.hahaha

Cik Nur™ said...

ohh..ramai jugak yg pegi time tu yea....best la.. xdelah takut sgtkan.. :)

Deq's Qienz said...

wahh bestnya gi reramai kan..xder rasa takut sgt.

IntaNBerliaN said...

wah, ramainya yg pergi yer

Deqla Manjew said...

seronok berjalan ramai2 camni... yg mana satu yui ? ;p

azizah :) said...

memang havoc la pergi ramai2 cam ni..