tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, June 25, 2013

Melty yang super nyuummmy!

Order untuk kali kedua dibuat oleh aku kepada sis Yanie Cicha. Sebelum ini order 3 jenis kek { entry }.


Sebenarnya dah lama aku mengidam nak try. Punya meleleh je tengok sis Yanie Cicha dok post kat FB. Maka bila ada kesempatan, terus order!




Rasa yang buat aku tergugat sebab nampak cheese tu. Macam memanggil untuk aku telan. Bila masuk dalam mulut, terasa nyummmy. Ada rasa cheese, coktat melty, creamy dan biskut. Macam biskut marie pun ada.


Satu bekas macam atas hanya RM 5. Ada orang Ipoh nak order? Sis Yanie Cicha duduk area Batu Gajah. If nak deliver pun boleh. Yang penting terus contact beliau ya.


Facebook : Yanie Cicha


Hangpa p tengok dalam album, pasti lagi terliyuqqq nak habaq maiiiii!


Jemput baca entry penuh { sini }
Rasa sebelum Ramadhan, order sebelum Syawal
=___=





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

24 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

wow sedapnya

Fiza Rahman said...

Alahai....sedapnya. Bley pos ke KL ker ☺☺

Umie Artoqiemie said...

cheese dia. ha banjir tergugat.

Nyue said...

nampak pon cam bestt jerr...

^^eKaTiKaH^^ said...

sedap tu kak. siap ade strawberi. nyumnyum. hehe

Myra Jay said...

Ala deliver ke Penang tak dak ka...

meleleh gak ni :)

Che Siti Maryam said...

sedap yer......

izan mama mia said...

nom nom nom......terliur sude

Sally Yatiey said...

Sedappppp ni ;D

Rosmiza Ali said...

Ui,sedapnya.. RM5 je? Murah2! Nak try gi usha lah.. Hehehe..

ieda immi said...

mak aihhh sib x puasa ekke ;)

:: Cik Viva :: said...

nak try..tapi nape jauh sangat..huhu

beta kupu said...

tgk pun dah terliur ni acaner? bley anta KL x? haha

Deq's Qienz said...

hamboii sedapnya..terliur suda mak buyung ni ;(

Kesuma Angsana said...

sedap nampaknyer tu !

diana said...

kalau balik ipoh boleh la pi cari yanie..nampak sedap la..

zyra said...

sedapnye. kalau la sye reti buat kan best arghh

IntaNBerliaN said...

sedapnya.... dh la tgk pose... telan air liur je ni.. hihii

izyantyPersonalTaste said...

nampak sedapnya...masalnya kt umah kalu satu bekas kek kecil tu pun berminggu2 baru nak habis makan...selalu kena marah ngan mak kemain susah nak makan, kadang2 smpai rosak tak makan.

Deqla Manjew said...

perghhh sedapnyeeee.....

azizah :) said...

sedapp tu...

hunnybunny said...

tgk pn dh nmpk sedap..huhu..

Cik Nur™ said...

telan air liur nur tgk...

ros_reeza said...

nampak sedap.. tu belum rasa lagi.. eh, macam ok kan harganya.. RM5..