tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, June 05, 2013

WW 90 - Tawaran iklan dari Weeclicks Network Sdn Bhd



Tidak akan menganggu status Nuffnang
Sumber : Nabila Medan { entry }


UPDATE

Tapi ada juga dapat maklumat
Status anda akan tergugat!
Tak jadilah nak try









guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

19 dak comei sayang YUI:

IntaNBerliaN said...

yui, try yui sendiri plak anto ticket, baru kita akn puas hati.. :)

akak jnis camtu.. hihi

eima said...

maknanye dah glemer la wei blog ko dik ....

Nurzakiah Hanum said...

iklan ek

Tihara said...

menarik tapi dah terbiasa dengan nuffy kan :)

Eca Dwinky Asha said...

yui..ne nak gtau cara dpt CPUV dri nuff yer...yui buat je weclicks tu...pastu,kalau tergugat nuff da tarik balik status gli tu, yui buang kod weclicks & hntr tiket la gtau yui da buang kod2 berkenaan then tanya juga status gli tu bila akan dapat...xlama tu,sehari dua je dpt balik.pastu,tingkatkan sikit traffik & hntr tiket lagi tanya pe2 kat nuff.insyaallah,dpt cpuv...eca dlu mcm tu la.curang g advertlets tu...pastu,asyik dpt cpuv...kalau senyap pun xlama..kalau musim byk iklan,ada jugak yg melekat...dan jgn lupa update survey & tingkatkan traffik.nanti lekatla sebijik

Myra Jay said...

Kalau ada BE, jgn try lagi takut effect status kan, tp klau takdak BE apa salah mencuba.. menarik gak tawaran tu :)

wawa syaida said...

wow...rezeki tu...tp better check 1st dgn nuffnang...sebab dia kan xsuka dimadukan hikhik :D

are_lin@yu said...

wahh iklan lg.hehe..klu ggu ssh hgj kan..

syiela said...

wa wa untungya.. bakal di madukan nuff ni :)

Cik Puan Rara said...

hahahaha akk nk try lah.sbb nuff xsyg akk.hehehe

ieda immi said...

akk dpt gak ..
katanye nak tunggu klient confirm nak atau tidak ..
hurmm tgh fikir2 lagi .........

huny madu said...

Try la yui.. mana tailu rezeki :) ni msti traffic tinggi baru dpt offer gitu kan

Sally Yatiey said...

saya pun dapat tawaran ni minggu lalu.. tak berani nak mencuba ^_^

Kesuma Angsana said...

boleh try jugak ni dulu !

izan mama mia said...

akak pun ada dapat tapi..riso nak pasang..huuhhu

Cik Nur™ said...

ermm..risaukan kalau tergugat..
Nuffnang ni susah sikit..
salah sikit habis status...

azizah :) said...

boleh je try yui.. tp hantar tiket tanya kat nuffnang dulu..

Deqla Manjew said...

cuba bodek nuffnang dulu ye... hihi...

Shida Radzuan said...

shida rasa ape saja pengiklanan yg menawarkan banner mst akan ggu nuffng punye..