tentang
banner
tutor
fb
home

Sunday, June 30, 2013

Keyword hangat di blog Corat Coret Nusha

Lama dah aku perhatikan. Bila buka Nuffnang, rajinlah aku tengok. Antara keyword atau kata kunci yang ramai cari. Ecehhh! Ramai konon padahal biasa je. Hahaha.


Serious memang mudah nak buat. Aku tak tipu! Mungkin sebab mudah ramai yang nak cuba. Sedap tak?


2) Tips & soalan temuduga berkaitan Penolong Pegawai Tadbir N27
Memandangkan musim SPA buat panggilan temuduga, ramai yang mencari. Tambahan aku bagi sebab aku pun kena juga temuduga berkenaan. Harapan? 50% - 50 % je. Hihi.


Jadi, setakat ini yang terhangat bab resepilah. Aku memang suka buat resepi mudah. Kepada yang mencuba, terima kasih diucapkan kerana sudi follow resepi aku. Kui kui.


Jemput baca entry penuh { sini }
Rasa sebelum Ramadhan, order sebelum Syawal
=___=




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

12 dak comei sayang YUI:

dear xila said...

malas nak buat kek dah hehehe

Shakira Pathi said...

Blog femes ni, mesti tinggi keywords :D

ayut said...

yui rajin men2x cube resepi...ayut tak ckup rajin la plak..huhuhu

Eza Boom Boom said...

blog yui memg byk informasi :) hee. Eza sukaa.

shameel Iskandar said...

Boleh saya tahu mcm mana yer nak tahu keyword yg popular. Mcm mana cara?

Nora Karim said...

entri pasal resipi ni mmg org suka cari... setiap masa... ^_^

Cik Nur™ said...

seronok tengok keyword...yg kelakar tu mmg senyum je tgk..bila yg tak masuk akal..geleng kepala..hahaha

shaFazie said...

blog yui memang best...i like hehe

deq's qienz said...

nmpk sedap je kek oreo tuh.bila² nk buat juga la..

wawa syaida said...

sedapnya oreo cheese cake....suka try resepi yg simple2 ni

Deqla Manjew said...

serius mudah ni..? boleh la try resepi dari yui tu.. ;)

azizah :) said...

sedikit sebanyak naik trafik tu... tahniahh!